Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска распоредот, ако тепа Пелистер во вторник ние ќе бидеме четврти после првите два круга и нема да го имаме овој распоред...
Зарем не е 2 тренинга дневно нормално за секоја професионална екипа ?Како нема да биде пола тим повреден кога отраканион Андреев им праи по два трнинга. Јас птв пат слушам некоја екипа да има по два тренинга додека си тече првенството.
Не се будали, која екипа прави по два тренинга додека си тече првенството, нема логикаЗарем не е 2 тренинга дневно нормално за секоја професионална екипа ?
Поголемите екипи со свои кампови имаат се и таму играчите меѓу тренинзи не ги напуштаат камповите.Има доаѓа како цело работно време да одработуваат таму....еден сабајлечки и еден попладневен тренинг.
Зашто бе нема логика ? Што е толкав напор во 2 тернинга,па немаат кондициони тренинзи секој ден. Не се ова припреми,па да трчаат по 10 километри секој тренинг.Не се будали, која екипа прави по два тренинга додека си тече првенството, нема логика
А Фичо мислам дека уште две недели ќе отсуствува.
Не е така. Тоа што го викаш ти, тоа се практикува додека траат припремите.Зашто бе нема логика ? Што е толкав напор во 2 тернинга,па немаат кондициони тренинзи секој ден. Не се ова припреми,па да трчаат по 10 километри секој тренинг.
Се разгибаваат и увежбаваат некои тактичк и технички детаљи најчесто.
Мислам дека така функционираат сите озбилни екипи.Доаѓаш сабајле, тренинг....после идеш у кампот да одмориш и да ручаш и на крај уште еден тренинг и дома.
Ако се проефесионалци кои лебот го вадат со користење на напор на своето тело секој ден,а не можат 3-4 саати дневно да издржат напор онда нека не се бават со спорт уопште.
Илчо после утакмица им правеше тренинг и трчаа кругови на помошното одма излезени од автобус.Не е така. Тоа што го викаш ти, тоа се практикува додека траат припремите.
Они го издржуваат тој напор, ама еве се одразува тоа. Повреди, тешки нозе и затоаа Андреев изјавува дека Вардар е бавен.
Еден Илчо шо е најзаебан кога е во прашање физичката подготвеност не правеше по два тренинга, а нашите тогаш беа убедливо најспремни.
Нека ги пушти плуќата и ќе летаат по терен, али моментално се префорсирани и затоа се тие повреди на Влатче, Деспо.
Не се од шеќер ама ете не можат да одат од префорсираност.Илчо после утакмица им правеше тренинг и трчаа кругови на помошното одма излезени од автобус.
Не се секрирај,не се од шеќер направени....него толку се во форма.
И ти си ми бил Комита после....бегај тамо.Не се од шеќер ама ете не можат да одат од префорсираност.
Илчо може им давал да трчаат после пријателска утакмица
Не ме дупи, русинов на рекоперација ги убива од трчање. А рекоперација треба да е ептен лабав ттренинг, истегање, масажа и евентуално шева да се изигра
Моменално сум гомнојадецот од СевернаИ ти си ми бил Комита после....бегај тамо.
Чим после утакмица не си ги дочекувал играчите и им пеел дур трчаат кругови после првенствена утакмица ништо не правиме
Илчо ги трчаше после гостување од првенствени утакмици.
Трчаа трчаа, сите јас ги гладв у Ѓорче неколку пати, дур да искочиме они излегуваа и почнуваа да трчаат кругови, исто и Работнички у неделата нарпавија излегоа и они трчаа после утакмицата.Моменално сум гомнојадецот од Северна
Првпат слушам за ова што им го правел Илчо. Не верувам искрено, може ги терал да трчаат тие што не играле![]()