Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар е трет се гледа гол разликата, и за шампион одлучува гол разликата, така да ние играме дома со Шкендија следно коло.

Одличен распоред, само што со оваа игра, тренер и играчи џабе е и ваков распоред. Само со Металург играме на гости, но со нив кај и да играш ти е исто, ја умртвуваат играта до крај. Со сите останати играме дома, т.е на Градски. Добро е и што со Ренова играме дома, стандард тежок тим тим за на гости.

У секој случај не ни требаше да му дадат шут карта на Петровиќ, можеа само платата да му ја намалат. Не може солидно изиграните утакмици да му се бројат на една рака а да зимаш три бона, а една година си веќе во клубот.
Ја би да се врати Петровиќ, не може да е полош од Јовановски, Блажевски. Мртва ни е средината, све е препуштено на Деспо, а него му треба такси за да ја пребаци топката од една на друга половина.
Само со документите на Петровиќ не знам колку е изводливо неговото враќање.

Што позиција игра Демир?
Врти сучи Петровиќ ни е и те како повреден во моментов.
Језда тренеров е Џиџи 2, ама па и толку малер да сме со повредиве.
Човече, може 10 играчи имаме повредени...

Павловиќ повреден - до кога?
Цикарски суспендиран - уште за мечот со Шкендија
Георгиев повреден - ако не се лажам месец дена
Темелков повреден - околу месец дена беше најавата?
Блажевски повреден - еден или два месеца
Наумовски повреден - до крај на сезона
Ивановски повреден - до кога?

Ситни повреди заработиле и Гроздановски и Деспотовски...

Па скоро целосна прва постава ни е во аут :tapp:
Овде ако се додаде и Адемовиќ кој истотака се повреди до крај на сезона, комотно можеме да се прекрстиме во ФК Болница :нинџ:

Пак останавме само на еден напаѓач, Бујчевски со никаква друга опција за замена...
Георгиев е повреден, Илчо до крај на сезона, Стојков го нема за да закрпи како напаѓач...

Би сакал да играме со двајца напаѓачи или еден истурен, друг поназад, али ебано немаме играчи за една постава да направиме :facepalm:

Да сум тренер јас би излегол со ваков состав од расположлививе сили...

Захов

Рељиќ Бојовиќ Таневски Лазаревски

Петров Гроздановски Деспотовски Асани

Ловречич

Бујчевски

Вака би добиле на креативност во средината, пошто тоа е делот од теренот кај што ги губиме битките... Гроздановски не може да игра на крило, очајно е потребен во средината и се надевам дека Андреев конечно ќе го воочи тој факт :unsure:

Како нема да биде пола тим повреден кога отраканион Андреев им праи по два трнинга. Јас птв пат слушам некоја екипа да има по два тренинга додека си тече првенството.
Зарем не е 2 тренинга дневно нормално за секоја професионална екипа ?
Поголемите екипи со свои кампови имаат се и таму играчите меѓу тренинзи не ги напуштаат камповите.Има доаѓа како цело работно време да одработуваат таму....еден сабајлечки и еден попладневен тренинг.

Зарем не е 2 тренинга дневно нормално за секоја професионална екипа ?
Поголемите екипи со свои кампови имаат се и таму играчите меѓу тренинзи не ги напуштаат камповите.Има доаѓа како цело работно време да одработуваат таму....еден сабајлечки и еден попладневен тренинг.
Не се будали, која екипа прави по два тренинга додека си тече првенството, нема логика :)

А Фичо мислам дека уште две недели ќе отсуствува.

Не се будали, која екипа прави по два тренинга додека си тече првенството, нема логика :)

А Фичо мислам дека уште две недели ќе отсуствува.
Зашто бе нема логика ? Што е толкав напор во 2 тернинга,па немаат кондициони тренинзи секој ден. Не се ова припреми,па да трчаат по 10 километри секој тренинг.
Се разгибаваат и увежбаваат некои тактичк и технички детаљи најчесто.
Мислам дека така функционираат сите озбилни екипи.Доаѓаш сабајле, тренинг....после идеш у кампот да одмориш и да ручаш и на крај уште еден тренинг и дома.

Ако се проефесионалци кои лебот го вадат со користење на напор на своето тело секој ден,а не можат 3-4 саати дневно да издржат напор онда нека не се бават со спорт уопште.

Зашто бе нема логика ? Што е толкав напор во 2 тернинга,па немаат кондициони тренинзи секој ден. Не се ова припреми,па да трчаат по 10 километри секој тренинг.
Се разгибаваат и увежбаваат некои тактичк и технички детаљи најчесто.
Мислам дека така функционираат сите озбилни екипи.Доаѓаш сабајле, тренинг....после идеш у кампот да одмориш и да ручаш и на крај уште еден тренинг и дома.

Ако се проефесионалци кои лебот го вадат со користење на напор на своето тело секој ден,а не можат 3-4 саати дневно да издржат напор онда нека не се бават со спорт уопште.
Не е така. Тоа што го викаш ти, тоа се практикува додека траат припремите.
Они го издржуваат тој напор, ама еве се одразува тоа. Повреди, тешки нозе и затоаа Андреев изјавува дека Вардар е бавен.

Еден Илчо шо е најзаебан кога е во прашање физичката подготвеност не правеше по два тренинга, а нашите тогаш беа убедливо најспремни.
Нека ги пушти плуќата и ќе летаат по терен, али моментално се префорсирани и затоа се тие повреди на Влатче, Деспо.

Не е така. Тоа што го викаш ти, тоа се практикува додека траат припремите.
Они го издржуваат тој напор, ама еве се одразува тоа. Повреди, тешки нозе и затоаа Андреев изјавува дека Вардар е бавен.

Еден Илчо шо е најзаебан кога е во прашање физичката подготвеност не правеше по два тренинга, а нашите тогаш беа убедливо најспремни.
Нека ги пушти плуќата и ќе летаат по терен, али моментално се префорсирани и затоа се тие повреди на Влатче, Деспо.
Илчо после утакмица им правеше тренинг и трчаа кругови на помошното одма излезени од автобус.

Не се секрирај,не се од шеќер направени....него толку се во форма.

Летово играв на турнир по 2 цели утакмици прав фудбал на горештини од 40 степени.
Чим тоа темпо може да го издржам јас со 4-5 кила вишок не гледам зашто тип топ професионалци не би можеле 2 тренинга кои немаат толку голем кондицнионен напор.

Илчо после утакмица им правеше тренинг и трчаа кругови на помошното одма излезени од автобус.

Не се секрирај,не се од шеќер направени....него толку се во форма.
Не се од шеќер ама ете не можат да одат од префорсираност.
Илчо може им давал да трчаат после пријателска утакмица :)
Не ме дупи, русинов на рекоперација ги убива од трчање. А рекоперација треба да е ептен лабав ттренинг, истегање, масажа и евентуално шева да се изигра

Не се од шеќер ама ете не можат да одат од префорсираност.
Илчо може им давал да трчаат после пријателска утакмица :)
Не ме дупи, русинов на рекоперација ги убива од трчање. А рекоперација треба да е ептен лабав ттренинг, истегање, масажа и евентуално шева да се изигра
И ти си ми бил Комита после....бегај тамо.:D
Чим после утакмица не си ги дочекувал играчите и им пеел дур трчаат кругови после првенствена утакмица ништо не правиме :P

Илчо ги трчаше после гостување од првенствени утакмици.

И ти си ми бил Комита после....бегај тамо.:D
Чим после утакмица не си ги дочекувал играчите и им пеел дур трчаат кругови после првенствена утакмица ништо не правиме :P

Илчо ги трчаше после гостување од првенствени утакмици.
Моменално сум гомнојадецот од Северна :D

Првпат слушам за ова што им го правел Илчо. Не верувам искрено, може ги терал да трчаат тие што не играле :)

Моменално сум гомнојадецот од Северна :D

Првпат слушам за ова што им го правел Илчо. Не верувам искрено, може ги терал да трчаат тие што не играле :)
Трчаа трчаа, сите јас ги гладв у Ѓорче неколку пати, дур да искочиме они излегуваа и почнуваа да трчаат кругови, исто и Работнички у неделата нарпавија излегоа и они трчаа после утакмицата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom