Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Поеќе по Боби ќе плачеме :D
Стојков да, ама Адемовиќ и да му продужеа договор пак ќе го немавме до крај на сезона.
Фичо и тој словенецот ако не подоправат малце.
Ја веќе пишав уште тогаш дека Боби не смееше да се тргне сред припремен период, особено не ради овој скотов довлечкан од некоја руска вукојебина. Премногу почетничка грешка. Еј кога ќе ми текне, па ние им оддржавме лекција по фудбал на нивно огниште, а сега мака мачевме на своето.
Бојќе, Таневски, Захов, Темелков, Гаго, Цикарски, Петров, и уште некој има, на овие сите договорите им завршуваат, така да ќе има голема чистка летово.

1620650_528762140577684_171538728_n.jpg

Детево од лево ќе биде најдоброто излезено од школава наша :) Запамтете го, ќе го славиме :D
Добра опрема имаат, само уште да се започне со тренинг кампот, да се заврши и конечно да почнеме пак да вадиме играчи.
Јас од овие сметам дека треба нови договори треба да им се даде на Таневски и евентуално на Захов. Другите комотно може да се пакуваат од Вардар. Човече, оној Гаго какво уназадување откако дојде кај нас. Стојков е класа играч за него, и на 30 и кусур години дури, може да го нема цел меч нигде, ама знаеш дека е кадарен со еден потег да реши натпревар. Не се свесни веројатно сеуште каков играч испуштија за смешни пари.

И што не заболе што пишале српски Мондо?
Па зашто да не постирал, вакви натписоци, луѓе собирале прават коелкции, сега модерно време па мест опо весници се прават вакви статии по интерент портали. ЈАс баш сакам да читам вакви статии, и вероајтно да не ја постираше он, немаше да ја прочитам.[DOUBLEPOST=1394486576][/DOUBLEPOST]
И што не заболе што пишале српски Мондо?
Па зашто да не постирал, вакви натписоци, луѓе собирале прават коелкции, сега модерно време па мест опо весници се прават вакви статии по интерент портали. ЈАс баш сакам да читам вакви статии, и вероајтно да не ја постираше он, немаше да ја прочитам.

Ја веќе пишав уште тогаш дека Боби не смееше да се тргне сред припремен период, особено не ради овој скотов довлечкан од некоја руска вукојебина. Премногу почетничка грешка. Еј кога ќе ми текне, па ние им оддржавме лекција по фудбал на нивно огниште, а сега мака мачевме на своето.

Јас од овие сметам дека треба нови договори треба да им се даде на Таневски и евентуално на Захов. Другите комотно може да се пакуваат од Вардар. Човече, оној Гаго какво уназадување откако дојде кај нас. Стојков е класа играч за него, и на 30 и кусур години дури, може да го нема цел меч нигде, ама знаеш дека е кадарен со еден потег да реши натпревар. Не се свесни веројатно сеуште каков играч испуштија за смешни пари.
И Таневски разочарува, али у секој случај би ги играл Тане и Дади пред дуоно срби. А Дади уопште го нема у состав :facepalm: За кој кур им требаше Трниниќ :facepalm:

Стојков е гзлак, во новиов клуб, влегол, решил утакмица :D
За Гаго ја зборам уште кога дојде кај нас дека е многу преценет играч. Го испуваа шо го викнаа за А - селекција, а Џиџи уште толку го укопа со повредата и сеа може рикверц у Турново.

Nedela 16.03.2014 Rabotnicki-Vardar

Da prodolzime so silno tepmo po vrakanjeto od bojkotot, bevme vo Kicevo 300+ na gostuvanje, doma so Pelister okolu 1,700 sleden e natprevarot so Rabotnicki kade sto sme uslovno gosti, no se igra na nasiot vtor dom taka da nema da bide problem ovde da stigneme do karti site makar i da gi platime da se najde nacin da vlezat site sto ke dojdat, zatoa mobilizacija i pocnuvame da pisuvame nova stranica kade sto ke pokazeme stabilna grupa, organizacija na nivo i se ostanato!
Dopolnitelno ke ima soopstenie za ostanatite detali vo tekot na narednite nekolku dena za prestojniot natprevar.
SLEDETE NE, GORDOST I SILA 1987 !!!

Сепак официјално Работнички-Вардар во сабота од 14 часот.

Потоа следува КК Вардар-Струмица од 17 и Рк Вардар-Загреб од 17 и 45.

Целодневна програма :cool:

1620650_528762140577684_171538728_n.jpg

Детево од лево ќе биде најдоброто излезено од школава наша :) Запамтете го, ќе го славиме :D
Добра опрема имаат, само уште да се започне со тренинг кампот, да се заврши и конечно да почнеме пак да вадиме играчи.

Е за ова дете ви зборам :D
Исечоците се кога играл за Работнички, прцул е таму, сега е веќе момче :)
Од врсниците му нема рамен. Детево има подобро чуство за пас отколку Јовановски, Блажевски :icon_lol:

А и пред дербито со битолчани ги гледав пионерите, играа со академијата на Пандев. Освен 2 - 3 другите како да имаат змија доле у нозе.
Да се среди тоа со тренинг кампот, да им се обезбедат сите услови и да почнеме да вадиме наши деца, преку кур од срби кои што во Србија биле конобари, а кај нас се фудбалери :sleep:

Илчо скршил нога денеска а? Феил трансфер у секој поглед...

Ај некој нека каже повеќе за натпреваров ако го гледал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom