Задграничен Округ
Комита
- Член од
- 22 февруари 2009
- Мислења
- 1.066
- Поени од реакции
- 3.008
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја веќе пишав уште тогаш дека Боби не смееше да се тргне сред припремен период, особено не ради овој скотов довлечкан од некоја руска вукојебина. Премногу почетничка грешка. Еј кога ќе ми текне, па ние им оддржавме лекција по фудбал на нивно огниште, а сега мака мачевме на своето.Поеќе по Боби ќе плачеме
Стојков да, ама Адемовиќ и да му продужеа договор пак ќе го немавме до крај на сезона.
Фичо и тој словенецот ако не подоправат малце.
Јас од овие сметам дека треба нови договори треба да им се даде на Таневски и евентуално на Захов. Другите комотно може да се пакуваат од Вардар. Човече, оној Гаго какво уназадување откако дојде кај нас. Стојков е класа играч за него, и на 30 и кусур години дури, може да го нема цел меч нигде, ама знаеш дека е кадарен со еден потег да реши натпревар. Не се свесни веројатно сеуште каков играч испуштија за смешни пари.Бојќе, Таневски, Захов, Темелков, Гаго, Цикарски, Петров, и уште некој има, на овие сите договорите им завршуваат, така да ќе има голема чистка летово.
![]()
Детево од лево ќе биде најдоброто излезено од школава нашаЗапамтете го, ќе го славиме
Добра опрема имаат, само уште да се започне со тренинг кампот, да се заврши и конечно да почнеме пак да вадиме играчи.
па, се однесува на Вашиот тим па ради тоа го постирав линкот. Инаку и мене ме заболе и сеа што ?И што не заболе што пишале српски Мондо?
Премногу се замараш со Нашиот тимпа, се однесува на Вашиот тим па ради тоа го постирав линкот. Инаку и мене ме заболе и сеа што ?
Па зашто да не постирал, вакви натписоци, луѓе собирале прават коелкции, сега модерно време па мест опо весници се прават вакви статии по интерент портали. ЈАс баш сакам да читам вакви статии, и вероајтно да не ја постираше он, немаше да ја прочитам.[DOUBLEPOST=1394486576][/DOUBLEPOST]И што не заболе што пишале српски Мондо?
Па зашто да не постирал, вакви натписоци, луѓе собирале прават коелкции, сега модерно време па мест опо весници се прават вакви статии по интерент портали. ЈАс баш сакам да читам вакви статии, и вероајтно да не ја постираше он, немаше да ја прочитам.И што не заболе што пишале српски Мондо?
И Таневски разочарува, али у секој случај би ги играл Тане и Дади пред дуоно срби. А Дади уопште го нема у составЈа веќе пишав уште тогаш дека Боби не смееше да се тргне сред припремен период, особено не ради овој скотов довлечкан од некоја руска вукојебина. Премногу почетничка грешка. Еј кога ќе ми текне, па ние им оддржавме лекција по фудбал на нивно огниште, а сега мака мачевме на своето.
Јас од овие сметам дека треба нови договори треба да им се даде на Таневски и евентуално на Захов. Другите комотно може да се пакуваат од Вардар. Човече, оној Гаго какво уназадување откако дојде кај нас. Стојков е класа играч за него, и на 30 и кусур години дури, може да го нема цел меч нигде, ама знаеш дека е кадарен со еден потег да реши натпревар. Не се свесни веројатно сеуште каков играч испуштија за смешни пари.
![]()
Детево од лево ќе биде најдоброто излезено од школава нашаЗапамтете го, ќе го славиме
Добра опрема имаат, само уште да се започне со тренинг кампот, да се заврши и конечно да почнеме пак да вадиме играчи.