Кортео на Комити пред Вардар - Бордо

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oва си е нормално ,да се има по 2 пати тренинг ..... Но зависи ако не се лажам ,дали ќе има 1 тренинг или одмор ден , од нивната физичка форма моментално,ако добро се изјаснив , мислам на подготвеност .... Кога ќе видите во Македонија , најголем дел од екипите дека воопшто и дека не се на ниво со некоја од врвните лиги ,јас не знам што ви е тука чудно ..... За мене оправдливо е ова ....... Се си е нормално .....Па Давид Бабунски на мочани 16 години изгледа како да збрцал стероиди , Арнолд Швајцанегер ти е на изглед .... а детето ти играше тогаш во Младинска Барселона (јувенил) ..... иначе поздрав од секси машинатата ,иматеЗашто бе нема логика ? Што е толкав напор во 2 тернинга,па немаат кондициони тренинзи секој ден. Не се ова припреми,па да трчаат по 10 километри секој тренинг.
Се разгибаваат и увежбаваат некои тактичк и технички детаљи најчесто.
Мислам дека така функционираат сите озбилни екипи.Доаѓаш сабајле, тренинг....после идеш у кампот да одмориш и да ручаш и на крај уште еден тренинг и дома.
Ако се проефесионалци кои лебот го вадат со користење на напор на своето тело секој ден,а не можат 3-4 саати дневно да издржат напор онда нека не се бават со спорт уопште.
Јас сум згоден .... ти ..... не си .....Трите слики на Вори![]()
Мислам дека не постои Вардарец кој не се надева на ова.Пооооо незнам што да речам
Дефинитивно не стапнувам веќе на стадион.А и квотиве заприметив чудни беа ептен паднаа за 2-2..
Ако стварно местеа све најмило да им изнаебам од управа па до играчите.
Неможе бе до толку мртви да се играчиве, да се влечат по теренов.
Дај боже утре да се разбудам и да прочитам наслов:
Ѓоко Хаџиевски е нов тренер на Вардар