Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ме претрка за малку :D
Алелуја добра вест, Гроздановски и официјално потпиша за Вардар :)
Сега се дише полесно, а ако ги донесат и Спироски и Фичо на пример веќе ќе имаме дрим тим. Нека го шутнат Петровиќ, нека го донесат Спироски...

Гроздановски сега ќе игра лево, а Георгиев или Стојков ќе можеме како напаѓачи да ги користиме...

Абе потпишан е Бујчевски на две години... што трипате не знам. Веќе тренира со нашиве. Исто и Мартин Блажевски ќе го земат што значи според тоа отпаѓа Спировски.
А за Фичо не се лажете. Нема шанси да го вратат!
П.С. Влатко комотно може да игра како полушпиц и може одлично да се снајде таму. И треба да се цени што ги одјеба и Шкендија, и Пелистер, со надеж дека ќе се свестат нашиве.

Па нигде не објавиле им ебам тоа, ваљда нема на гравчиња да гледаме :icon_mrgr:
Ниеден портал не објави, ниту па на страната на Вардар немаше ништо...

За Бујчевски зборев :icon_mrgr:

Договор со Грозданоски, Бујчевски и Блажевски

http://new.fkvardar.mk/NewsPage.aspx?newsId=340

Викаш? Јас го немам гледано него, па ај дај некое твое мислење за него
Зверка е Блажевски ќе допринесе колку толку.Ми се чини наше дете е или па на Работнички :cautious:

Е ама се разбравте :pos:

Мартин Блажевски е бољи опција од Спировски (y)

јас мисалм дека не го бива, освен евроголот против Шкендија што го даде во финалето од купот, друго ништо не покажа, али ајде може грешка сум па ќе се покаже колку толку како замена.

Се надевам нема да испаднат педери и за дерби дуел да наплаќаат карта :icon_mrgr:

Се надевам нема да испаднат педери и за дерби дуел да наплаќаат карта :icon_mrgr:

Минатата сезона мислам дека наплаѓаа карти за дуели каде очекуваат гостинска публика.
Пред се мислам на дуелите со Вардар и со Шкендија се наплаќаше карта.

Минатата сезона мислам дека наплаѓаа карти за дуели каде очекуваат гостинска публика.
Пред се мислам на дуелите со Вардар и со Шкендија се наплаќаше карта.

Во право си лани наплаќаа од првиот влез (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom