Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не го можам овој Симјановски, заради него го примивме голот, а во претходна акција исто го поминаа без поголема мака. Цикарски е бек само за напред, за позади е катастрофа.

Бујчевски има талент во него, може да биде добар играч од него, ми се допадна брзината при голот. Срединава ни е крш, тежок крш...

Црвен добиле Металург (Љамчевски според флешскор)? Кога го добија? Да ти ебам комбинираниот преос, ми се уклучуваат онде од она скапандурана стадион во Гостивар ццц

Црвен добиле Металург (Љамчевски според флешскор)? Кога го добија? Да ти ебам комбинираниот преос, ми се уклучуваат онде од она скапандурана стадион во Гостивар ццц
Во 48-ма
Сега ако не напраиме нешто не знам кога

Кој е овој со Бориело фризурава што влезе во игра? Блажевски???
Да му се насерам на фризурата :icon_mrgr:
--- надополнето: 1 септември 2013 во 18:05 ---
ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛл 1-2 СТОЈКОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВв
Аууууууууууууууу ја кренав куќава во воздух :vozbud:
--- надополнето: 1 септември 2013 во 18:14 ---
Ако ни даде сега Крстев гол од слобо0ден ќе се убијам ...
--- надополнето: 1 септември 2013 во 18:16 ---
НЕ Е НОРМАЛНООООООООО КРВТА ДА МУ ЈА ЕБАМ СТАРА ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ

Само да не биде исто како лани на крај да го лапнеме :tapp:

Абе срамота е ова бе, така наивен фаул да направиме кога знаат дека она јарецон на памет го знае голот...
Уште не ми се верува цццц, нека се отрујат тау ебате тоа вошкарите, децана со играч помалце бод да ти извадат

Не бе, ич памет немаат, ич... Толку глупи фудбалери не сум видел, подобро да се тргнат отколку да направат прекин.

Абе све да и мебам и на МТВ со овој псораниво комбиниран пренос, и на играчиве и на Боби Милевски и на управата, како пичиња играат бе, оној па Боби зема имаме играч више он ја пуни одбранта со играчида се браниме против еден псоран Металруг. Абе се на клоци треба да се дигне да им дојде памет пичак ли им матерна.

Што убаво ни годеа резултатите, викам тепаме и први сме и имбецилите прават фаул од безопасна ситуација (додуша не беше фаул) и ароно ни мава пречка гол. Абе уште не ми се верува, ќе ги тепаме ли некогаш на гостински терен??? :eek:

Проклетството на Железарница продолжува, а на Боби крајно време му е да си ги пакува куферите зашто појма нема! Како можеш да ги извадиш и двата напаѓачи кога имаш играч вишок, дебилу еден! Да те нема од Вардар сместа!

Не приметивме многу на ТВ (бар јас не приметив), ама некои од другариве што беа на стадион ми рекоа дека Мечкаровски судел катастрофално и бајаги не оштетил...
Прв впечаток ми беше дека слободниот по кој го примивме голот не беше фаул, друга сомнителна ситуација беше во ситуација кога двајца наши играчи добија топка во фор, свирна нешто и се испокара со Стојков кој бурно реагираше (ваљда офсајд досуди...).

Го нема Адемовиќ, нема победа, факт! :icon_lol:

Нас ни треба играч ко Пеев, што ќе задржи топка, што ќе знае да даде пас. Ни Деспотовски, ни Влатче, ни курци палци. Од кога си отиде Остоја, имаме ебано катастрофална лоша игра.

Лико паднал во депресија, сакал повторно во Вардар, па макар и без пари :D

Влатко не ви го зедовме ама Лико не ни бега гледајте само да не прочитаат шкендија оти тие први ќе го земат :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom