Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Каде е границата помеѓу љубов и мазохизам?
За да се вљубиш во клуб,треба тој клуб барем од време на време да има некакви успеси.Еден клуб ако е дно,константно,веќе станува збор за мазохизам.

sakas da mi se napusis od kurov?

Третиот ја запечати судбината:)

А таман дадовме знаци на живот

НЕМОЖАМ ДА ВЕРУВАМ ОВА Е ЖАЛНО :pos:

Треба да се обработи Шишко убаво бе СЕ ДА ИМ ЕБАМ и на него и на Митев вака шалабајзерски ни најлошите управи во Вардар не работеа :mad:

Жално...
qz0kz6.jpg

Јас пишав 15 минути пред почетокот, а и овие биле како нас...да се влезе на стадион 1минута пред почеток :)

Sent from my phone using Tapatalk 4

Вака кога ќе размислам подобро што ми закажаа одмор периодов, уште пред да ја знам ждребката. Па ваков гол да видев столчињана со зуби ќе ги изедев :unsure:

Мизерија од прв до последен...
Може не се издвојуваат поединци ама сепак не може да се промаши незнаењето на Цикарски... Па човече сто пати ја остава страната празна. И он и Рељиќ..
Не знам што им била тактиката кога и баба ми знаеше КОЛКУ СЕ ОПАСНИ КРИЛАТА НИВНИ. Овие оставиле место еден километар.
Абе Петровиќ игра или не?
Каков промашај... Па не да го стави Ацевски ми игра со минус играч таму. Со квалитетите на Темелков сме запознаени, го избушија по средина.
Хименез катастрофа, не мое да мрдне крај Латоовлевици, не истури ќељавоно. Стојков мора повеќе да прикаже, не знам што ја држи толку...
Костовски топка не прими, ама крај оние дефанзивци толку му е и на него.
Павловиќ почна лошо, како само му испаѓаа топкине од рака мајко мила...
После откако го искритикував се оправи малку. Автогоолов покажува дека е спор како курац откако ќе се фрли. А се фрли, нема одлепување веќе од земја.
То је то...

Neka vlaga Sams i u FK inace ke bideme topovsko meso niz evropa use dolgi godini!!

Момци не е крив Вардар, толку ни е јака лигава. Штом овој тим на Вардар го тепа второпласираноиот на табела во Мак-првенство 5-0 последно коло за титула а сега на полувреме прво коло губи 3-0 на полувреме све ви е јасно.
Романциве играат како да е ова финале на ЛШ, очекувам со ваква игра да примат уште 3-4 гола до крај Вардар.
Ајде битно Комити се прошетаа :D
Шала на страна убав коп имаа, од тоа што видов :)
Цигани,цигани ама барем Македонија не викаат :)

Греота за детево Цигарски го работат како бавча.Петров изгубен во свемирот незнам само зошто го става во игра.Стојков е права звезда нит трча нит се замара само пробува нешто да дрибла.
И баш напротив Павловиќ не е нешто ама барем не спаси да не примиме уште 2-3 парчиња до полувреме.Не е он ништо крив ни за 2-от ни за 3-от гол кога одбранава ни е статична и само гледаат како телиња.

Управата ви има капацитет за титула да бркате во првенство во последно коло. И тоа едвај. И толку.... Треба да сте свеси и да не очекувате премногу. Целта на управата ваша е да бидете шампиони за Европа мало морген.
Ова е само реалноста на нашиот нефудбал. Македонски шампион прима 3 комада во прво полувреме !!! Тоа е тоа.

Иде утакмицава накај европско чудо :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom