Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе да им шибнеме некој гол без везе, ќе ги штавиме дома, Стеауа мај ес.

Со секој резултат помалку од петарда на ова утакмица треба да сте задоволни...Овие за вардар е исто како шо е барса за нив

Kako почнале на секои 10 мин гол на крај 9-0 ке биде
п.с од Напредок губиме а не па од Стеауа:pos:

So ovie igraci ne moze da se ocekuva poise. Kaj bevme amateri, pa use gi prodadoa i Ostoja i Randjelovic i mi zemaa paceri od Sileks i ostali sranja. Katastrofa, use na pocetok na tranfer periodov mi pomimuvase natprevarov niz glaa, eve bas ovaka kao sto go gleam. Tolku da igras bez dusa, tolku da se odnesuvas posrano na teren! Pa amaterska ekipa od Luksemburg bolje ke se pretstavi ebate. Ne e tolku problem u toa sto ke izgubat, toa site go znaeme. Vardar gubel i porano, u najbolji dani,ama sme gleale fudbal od tie igracista. Pas, centarshut, stativa. Ovde polovina ne moze da se pomine. Tuga!!!

Леелелелел се слуша напред Вардаре:D
Браво Браво за дечките што се таму:D

кец у два уплаќајте ја у живо дојава е :D

Ова што го гледам е у пм... Десниот бек слаб, левиот како и без него исто е само повеке смета... Нападот без идеа фати топка трчи... Вториот гол оди дирекно на кривица на голманот, првиот не го видов ако заврши така треба да сте задоволни реално...

Пак да го браните Цикарски :unsure:
Јас кога млатев слама дека е најслаб лев бек што може да постои повеќето викаа да му се дадело шанса. Каква црна шанса, на крило нека му даваат шанси, ама БЕК НЕ!!!!

За да идеш до Букурешт да го гледаш ова треба да си мазохист врвна класа.

Tи знаеш што е љубов кон клуб ? а куропушино ? мрш у пичку матер ти ка кажуваш кој ке иде што ке иде ај еби се

Е кој кур се вртат околу шеснаесетник пола саат и не ја набацуваат и ја губат на карј па како сакаат да дадат гол ако не така не се барса реално да напраат акција ебати се изнервирав

Уште не сфативме дека се е до брзина и кондиција а многу малку до техниката.

Не знам што кривите поединци, кога целиов тим е тешка беда. Срединава како да ја нема, одбранава па да не зборим. Среќа Павловиќ ви фати неколку топки, иначе петарда ќе пукнеше уште прво полувреме.

Очај.

Tи знаеш што е љубов кон клуб ? а куропушино ? мрш у пичку матер ти ка кажуваш кој ке иде што ке иде ај еби се

Каде е границата помеѓу љубов и мазохизам?
За да се вљубиш во клуб,треба тој клуб барем од време на време да има некакви успеси.Еден клуб ако е дно,константно,веќе станува збор за мазохизам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom