Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно добри понуди ќе стигнат до голманов. Секоја чест.

Павловиќ на крај најдобар играч ни испадна...

Шо се 3 гола а нас бе, сигурно идеме даље :D
Пууу коа ќе ги напуниме кај нас ќе се чудат Стеауа... Сепак постои мала надеж. :vozbud::)

Епа тоа е... Кога ќе се научат нашиве „спортски работници“ дека на важни натпревари и воопшто натпреварувања не се оди со автобуси, возови... туку само со АВИОН? Не можеа да платат еден чартер од тие 300 илјади и кусур евра што им ги даде УЕФА за учество во квалификации? Кога ќе научат дека со Скопје и некој либиски тим не се праат пријателски пред Лига на Шампиони? Па оваа утакмица треба да им е најважна у сезона!!! За што се борат они во домашно првенство? Да ја освојат лигата? Ко што би рекол Кили -.-
kili.png Ги победиле Турново и мислат го достигнале врвот. Се виде сеа квалитетот со Стеауа. Игра со Цикарски (не дека нема иднина, напротив, но не е дораснат за вакви случувања) и Рељиќ на најважна утакмица, а они не мрднале повеќе од најмизерниве шампионати на Балканот.

Сепак без разлика на се', јас пак се надевам дека кај нас во Скопје ќе се случи чудо!!!:)

Тоа е тоа, за играчиве на Вардар ни пофалби ни критики, изаграа ни повише ни помалку од тоа што го можат. Бравос за комити што уште има срце кај нив да се помине толкав пат за да се гледа ова. Стигнале саат време пред утакмица и уште 100 саата сега за назад. Не знам нашиве клубови дали го заслужуваат тоа.

Е добро де не е проблем автобусот ... ете со авион да отидеа 2-0 ќе изгубеа? :D

Проблемот е кретенскана управа крв да серат за доручек од Зегин да јадат до крај на живот слепци. Си идат Пеџа и Остоја не купуваат замена идат на подготовки се враќаат, два дена пред да идат за Романија ја потпишуват „замената“. По недомаќинско работење во Вардар немам видено и го преминаа секој праг на толеранција Митев и Шишков... ваљда се свесни дека се врти тркалото!

Втора работа е Милевски. Што кур му текна да глуми Роки филм во европа. Мораше да игра со по згусната средина, да се обиде да сврзе некој пас он искочи со две крила и шпиц кои незнаат да покриваат со пресинг на поседот на топка на Стеауа, башка што бековите патеа ради удвојувањето од проѕирната игра по крила од Стеауа. Неможеа сами против двајца... требаше уште еден копач покрај Темелков и да покриваат зонски по страните. Која е логиката да играш напаѓачки и да ја бараш шансата во Букурешт... се знаеше кај е единствената шанса- полн Градски.
Незнам дали Стеауа се изморија и Ѓорѓиев беше одморен али тие 10 минути ги изигра солидно... И да очекував физички да биде спремен тимов од Боби и тоа да биде некој адут (адутите што ги збореа на сите интервјуа Роки момциве) ама разочаран сум....

Павловиќ после првите 15 минути,го мислев дека е невиден пацер,а дечкото денес најдобар за Вардар,да не беше он 5-0 не им бегаше:)

Павловиќ одличен..да не беше тој резултатот ќе беше 6-0 со гаранција.
Цикарски катастрофа жива,остава дупка позади колку шупакот на Боки13,не ми е јасно која му беше целта.
Таневски(ќе му кажам коа ќе го видам пред зграда)и Раденко ко да се заљубиле во тие напаѓачите на Стеауа,мислиш девојки им се,жени.
Еднаш не излегоа да покријат просторот што го оставија Рељик и овој шо се мисли дека е лев бек.
Рељик за мене беше добар,Танесе е многу брз фудбалер и им прави проблем на најдобрите десни бекови а денес на овој не му бегаше толку многу,за голот не е крив тој.
Средината жива пропаст човече,не можеа да се пронајдат,крилата катастрофа невидена,море што се они криви не знам?
Костовски?Човекот нема да направи трансфер надвор ради глупиов тренер ебате,како може да стартува со толку отворена и напаѓачка формација,ко да ги има Мартинез и Фелаини во средината ко деструктивци а пред нив Фабрегас...
Толку проста работа направи денес тоа е чудо,место да ја згусне средината и да проба да игра со топка колку толку,да не им остави на нив да прават напади ко на ватерполо тој ја отвори средината да можат да не бушат и да даваат пас на крило.
Простотилук на кило.
П.С
Ацевски нека го чува за зимница,детето е од кај мене од мал се знам ама нема среќа во Македонијава...како и сите други таленти.
П.П.С
Јас да бев на местото на овој на Т шо се вика у средината ќе изиграв 2-3 пати боље....
ППППППППС
Секоја чест за комити(y)

@Коњаникот Сабја Пиши што е спасот за следниот натпревар. Пиши тактика ова, она... :D Те читаат редовно, сто посто! :D

Море барем да го читаа мислам подобра тактика ќе се направеше и подобро ќе изиграа...

steaua%20foto4.jpg

Одлична подршка имаа нашите момци, плус работен ден :)

Па не е многу бе :D
Без мајтап мислев дека ќе го јадите подебело, плус Павловиќ го имате на гол екс голман на Пелистер, не сум во тек со настаните па не сум знаел дека потпишал за вас, одличен голман, како шо гледам и тој ве спасил, без него сигурно ќе беше двојно :)

Онај лев бек шо ви играше во првото со закон да се забрани. Толку глеав јебига на гол не сте шутнале..
Колку и да е жално стварно немавте среќа во ждребот, убедливо најакиот противник ви се падна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom