Павловиќ одличен..да не беше тој резултатот ќе беше 6-0 со гаранција.
Цикарски катастрофа жива,остава дупка позади колку шупакот на Боки13,не ми е јасно која му беше целта.
Таневски(ќе му кажам коа ќе го видам пред зграда)и Раденко ко да се заљубиле во тие напаѓачите на Стеауа,мислиш девојки им се,жени.
Еднаш не излегоа да покријат просторот што го оставија Рељик и овој шо се мисли дека е лев бек.
Рељик за мене беше добар,Танесе е многу брз фудбалер и им прави проблем на најдобрите десни бекови а денес на овој не му бегаше толку многу,за голот не е крив тој.
Средината жива пропаст човече,не можеа да се пронајдат,крилата катастрофа невидена,море што се они криви не знам?
Костовски?Човекот нема да направи трансфер надвор ради глупиов тренер ебате,како може да стартува со толку отворена и напаѓачка формација,ко да ги има Мартинез и Фелаини во средината ко деструктивци а пред нив Фабрегас...
Толку проста работа направи денес тоа е чудо,место да ја згусне средината и да проба да игра со топка колку толку,да не им остави на нив да прават напади ко на ватерполо тој ја отвори средината да можат да не бушат и да даваат пас на крило.
Простотилук на кило.
П.С
Ацевски нека го чува за зимница,детето е од кај мене од мал се знам ама нема среќа во Македонијава...како и сите други таленти.
П.П.С
Јас да бев на местото на овој на Т шо се вика у средината ќе изиграв 2-3 пати боље....
ППППППППС
Секоја чест за комити