superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Сите имале таков симбол, посебно оние од Прва лига!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е знакот на Спортското друштво, не на фудбалскиот клуб![]()
Сите имале таков симбол, посебно оние од Прва лига!
Ова е знакот на Спортското друштво, не на фудбалскиот клуб![]()
На мета на ФК Вардар е Жарко Симјановски.
И циганот се чакнал на цело.
Зашто да зимаме тогаш четврт дефанзивец,кога го имаме Нелоски,нека го вратат од позајмица само,једино Нело е постар една година.Сличен квалитет имаат и Неловски и Стојчесвски...И тој Даниел Мојсов е тежок шупак штом бара ангажман во странство. Тој не заиграл година и кусур а сака одма во странство. Место да дојде малце да врати од формата, па после да оди во странство, тој одма сака да иде негде да лапа пари, и така ќе го земат во некоја Казахстанка или Корејска лига кај што очи нема да му видиме ама битно ќе се почни со пари.
Чим го земаа во репрезентација значи си бара ангажман во странство...
Небитно, и онака не ни треба стартер централен, иако сите би го посакувале Мојсов. Тој и да претпоставиме дека ќе дојде, сигурно не би останал на лето, така да џабе ни е.
Стојчевски незнам како игра, ама добро е ако земеме некој помлад како четврт дефанзивец, така да немам ништо против ако дојде.
Негооо што ќе ни е Жарко Симјановски?
Колку што знам он игра на иста позиција како и Стојаковиќ и Маневски... Што ќе ни е уште еден играч на таа позиција?
Мада мислам дека може и по крила да игра, пошто кога ни го даде голот на нас есенва мислам дека играше како десно крило.
Се гледа дека немаме некои големи амбиции за иднината, туку се носат играчи без никаква концепција. Неможе да планираш Европска иднина, а да не даваш ни денар за нови играчи.
Абе каков Нелоски не ме заебавајЗашто да зимаме тогаш четврт дефанзивец,кога го имаме Нелоски,нека го вратат од позајмица само,једино Нело е постар една година.Сличен квалитет имаат и Неловски и Стојчесвски...

Ама слични играчи се,и по квалитет и по се,ги имам и двајцата гледано...може само Стојчески малце е подобар.Абе каков Нелоски не ме заебавај
Незнам како игра овој Стојчевски, ама Нело... не благодарам
Незнам зошто уште го чуваат во тимот кога и така не сметаат на него...

\Kakov Nelovski be drvo e , moze da igra u treta liga tamu da bide starterЗашто да зимаме тогаш четврт дефанзивец,кога го имаме Нелоски,нека го вратат од позајмица само,једино Нело е постар една година.Сличен квалитет имаат и Неловски и Стојчесвски...
Боби ако знае што му треба во преоднив рок еве на...
Во Славија беше капитен пред 3 години\Kakov Nelovski be drvo e , moze da igra u treta liga tamu da bide starter
И тој Даниел Мојсов е тежок шупак штом бара ангажман во странство. Тој не заиграл година и кусур а сака одма во странство. Место да дојде малце да врати од формата, па после да оди во странство, тој одма сака да иде негде да лапа пари, и така ќе го земат во некоја Казахстанка или Корејска лига кај што очи нема да му видиме ама битно ќе се почни со пари.
Чим го земаа во репрезентација значи си бара ангажман во странство...
Небитно, и онака не ни треба стартер централен, иако сите би го посакувале Мојсов. Тој и да претпоставиме дека ќе дојде, сигурно не би останал на лето, така да џабе ни е.
Стојчевски незнам како игра, ама добро е ако земеме некој помлад како четврт дефанзивец, така да немам ништо против ако дојде.
Негооо што ќе ни е Жарко Симјановски?
Колку што знам он игра на иста позиција како и Стојаковиќ и Маневски... Што ќе ни е уште еден играч на таа позиција?
Мада мислам дека може и по крила да игра, пошто кога ни го даде голот на нас есенва мислам дека играше како десно крило.
Се гледа дека немаме некои големи амбиции за иднината, туку се носат играчи без никаква концепција. Неможе да планираш Европска иднина, а да не даваш ни денар за нови играчи.
Во Славија беше капитен пред 3 години![]()

Па тоа зборам, најавуваат Европски Вардар, а немаат ебан денар, неможе ни играч од Турново да купатSedi be ti ne se pali , ambicii so koi pari? Se dodeka ne go kupi vardar nekoj jak biznismen nema da ima golemi ambicii toa e realnosta

Чекај овој Нелоски е тој од УМС на партијата на власт?! Која брука! Се уште активен како фудбалер, а толку експониран во политиката. Го гледам често го има во близина на премиерот, изгледа е еден од поагилните. Јасно ми е од кои причини се наоѓа во Вардар.Зашто да зимаме тогаш четврт дефанзивец,кога го имаме Нелоски,нека го вратат од позајмица само,једино Нело е постар една година.Сличен квалитет имаат и Неловски и Стојчесвски...
Боби ако знае што му треба во преоднив рок еве на...
Па види знаеш колку играчи имаат земено Звезда и Партизан од српските клубови на таков принцип. И подобро да ги земаат со процент од идниот трансфер отколку да фркнеш пари, па после да не успееш да го шитнеш. Не иде баш така лесно продажбата на играчи од нашава Лига во последно време. И сам можеш да се увериш.Па тоа зборам, најавуваат Европски Вардар, а немаат ебан денар, неможе ни играч од Турново да купат
Георгиев го земале така што се договориле со Турново да ги делат парите од следната негова продажба![]()