Чекај овој Нелоски е тој од УМС на партијата на власт?! Која брука! Се уште активен како фудбалер, а толку експониран во политиката. Го гледам често го има во близина на премиерот, изгледа е еден од поагилните. Јасно ми е од кои причини се наоѓа во Вардар.
На овој Стојчевски слабо се сеќавам, али ми се чини дека едно време догура до прв тим, али веројатно не добил шанса да заигра. Според мене, попаметно е да се земе некој таков отколку Мојсов. Нема потреба да се трошат големи пари за четврти стопер, кога веќе останатите тројца задоволуваат, а реално Мојсов тешко да прифати да дојде на подолг период од 6 месеци. Што нас реално не ни одговара!
Па види знаеш колку играчи имаат земено Звезда и Партизан од српските клубови на таков принцип. И подобро да ги земаат со процент од идниот трансфер отколку да фркнеш пари, па после да не успееш да го шитнеш. Не иде баш така лесно продажбата на играчи од нашава Лига во последно време. И сам можеш да се увериш.
Toj e , veze nema od fudbal, ovoj Stojcevski bil dobar nadezen igrac, sega zborev so drugar koi isto taka bese fudbaler ali povredi ko skinaa i morase da prekine lani