Он најавува дека ќе било 30-минутен порнич, останува да му верувамеПа фала богу да има еден АУУУ клип...ultras.kh20 напрај го најјак до сега !![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он најавува дека ќе било 30-минутен порнич, останува да му верувамеПа фала богу да има еден АУУУ клип...ultras.kh20 напрај го најјак до сега !![]()
И јас тоа викам од кај излегоа се им ебам
Баш ме интересира колку точно бевме. Јас мислам дека бевме нешто над 700. И се надевам ќе има некој добар клип сега. Секогаш кога навиваме добро имаме тапа клипови. Многу грмиме и се прави фонија![]()
Таман кога ќе се вратам вечер, да удрам една партијаОЧЕКУВАЈ(ТЕ) 30-МИНУТЕН ПОРНИЧ ЗА НЕКОЛКУ ЧАСА
Друже од лична почит кон тебе,не сакам да побеснам,немој друже да го навредуваш Ѓорче,па одлично место е,па наместо да одам ко будала до Маџари ,подобро е тука во Ѓорче ем поблиску е за фудбалерите и за мене и фановите од Ѓорче,ем имаат простор за секој случај за тренирање...Навистина немој друже !!!
--- надополнето: Nov 5, 2011 5:29 PM ---
И дали се знаат некои нови засилувања на Вардар за наредниов период ?!![]()
Мора да те разочарам,ништо вечерва,чувај се за утреТаман кога ќе се вратам вечер, да удрам една партијапред спиење
![]()
Слушам коментаторов и викам нешто познат глас, кога тоа бил Костовски од А1
Ехххх ми скрши филм сегаМора да те разочарам,ништо вечерва,чувај се за утреПоради големината на видеото неможам да го стаам денес
Повреден е СтојаковиќСлушам коментаторов и викам нешто познат глас, кога тоа бил Костовски од А1
Ме интересира зошто не игра Стојаковиќ, повреда или нешто друго ?
Бај д веј честито победа.