Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
И јас тоа викам од кај излегоа се им ебам:D
Баш ме интересира колку точно бевме. Јас мислам дека бевме нешто над 700. И се надевам ќе има некој добар клип сега. Секогаш кога навиваме добро имаме тапа клипови. Многу грмиме и се прави фонија :P

ОЧЕКУВАЈ(ТЕ) 30-МИНУТЕН ПОРНИЧ ЗА НЕКОЛКУ ЧАСА

Ајдееееее, не ми се верува што беше ова, најака утакмица

Чика Брацо будно не прател низ прозор денес :D
braco%20golema.jpg

А еве го и маестро Ѓоко Хаџиевски
hadzievski%20golema.jpg

Соседското дерби со окото на „Екипа“: Брацо од прозорец, Хаџиевски и Јонуз на трибините
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=2311

Друже од лична почит кон тебе,не сакам да побеснам,немој друже да го навредуваш Ѓорче,па одлично место е,па наместо да одам ко будала до Маџари ,подобро е тука во Ѓорче ем поблиску е за фудбалерите и за мене и фановите од Ѓорче,ем имаат простор за секој случај за тренирање...Навистина немој друже !!! ;)
--- надополнето: Nov 5, 2011 5:29 PM ---
И дали се знаат некои нови засилувања на Вардар за наредниов период ?! :)

Зарем ти ставрно мислиш дека јас зборам за народот во Ѓорче.Молим ти се погрешно си ме сватил,Ѓорче е една од поубавите населби во Скопје,скоро сите добри другари ми се од Ѓорче.Јас реков само за стадионот,мислам за поубав стадион,стварно да не се лажеме али стадионот во Маџари е подобар,на реков јас во Ѓорче да не се игра,така да се гледаме следната во Ѓорче со Напредок,и се разбира по нови 3 бода.;)

Таман кога ќе се вратам вечер, да удрам една партија :drk: пред спиење:P
Мора да те разочарам,ништо вечерва,чувај се за утре :) Поради големината на видеото неможам да го стаам денес

Слушам коментаторов и викам нешто познат глас, кога тоа бил Костовски од А1 :)
Ме интересира зошто не игра Стојаковиќ, повреда или нешто друго ?

Бај д веј честито победа.

Честито победа дечки,браво за фудбалерите а посебно за Комити кој газат на трибина исто како што тоа го прави Вардар на терен само така до крај и титула секако !! И Виница навива за Вардар !! :)

Вака подитно да се смени ѓорче со маџари , не дека ѓорче е нешо лошо место ова она ау бау , туку во маџари е поквалитетен стадионот и тревата и трибините,и бројката е поголема :D

Мора да те разочарам,ништо вечерва,чувај се за утре :) Поради големината на видеото неможам да го стаам денес
Ехххх ми скрши филм сега :(
Исто како помал кога немаше да ми купат сликички од некој албум а цел ден сум го чекал татко ми да дојде од работа и да ми донесе некое пакетче:place:
Ајде да се порадуваме посабајлечки ондак. Утринска сесија :icon_lol::pos:

Ништо повеќе не пишувам, се е веќе кажано пред мене, уште сум под импресии од денов, ваков пресврт ретко има, навивање ТОП, па уште доаѓам дома и гледам Њукасл ми попбедил, ауууууууууу.
Него, дефинитивно е подобро во Маџари да играме, ама дома до паузата во март играме уште со Напредок, Охрид и Брегалница, а на 3ти март до кога најавуваат дека Градски ќе го средат, да го сефтосаме со браќата од Тетово! Така да ќе издржиме уште три утакмици во Ѓорче.

ПС
И јас го јадев од желките, бев до оградата од куќата на ѓупците, кога ме притиснаа се сруши оградата и неколку души врз мене паднаа, имам модрици по нозеве, ама кој ги ебе нозете, Вардар победи, сета болка исчезнува! :D

Слушам коментаторов и викам нешто познат глас, кога тоа бил Костовски од А1 :)
Ме интересира зошто не игра Стојаковиќ, повреда или нешто друго ?

Бај д веј честито победа.
Повреден е Стојаковиќ:)
фала на честитки:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom