Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Интересна е сликава

vardarheh.jpg

http://fkvardar.mk/dimche-ristevski
Уште е. Само некако не е во плановите на Илчо...
Оф леле, врска немав искрено :D
Илчо си има 16-тина играчи со кои ротира, другиве нема ни минута да добијат...
Овие што се помладиве, се ставени колку место да попунат, ама стварно незнам зошто го задржале Врапче...

Туу бе 3 утакмица по ред со Работнички на која нема да можам да отидам....

Ќе ја начнам темава со тешко срце али треба. На Вардар му треба нов, модерен, редизајниран амблем/лого. Нешто што ќе наликува драматично многу на сегашниов само дефинитивно сменет. Што значат тие елементите горе? Жито? :confused:

Ќе ја начнам темава со тешко срце али треба. На Вардар му треба нов, модерен, редизајниран амблем/лого. Нешто што ќе наликува драматично многу на сегашниов само дефинитивно сменет. Што значат тие елементите горе? Жито? :confused:
Како и зошто би го редизнајнирал ова:
n12245646379_632963_8720.jpg

Што му фали, логото си е прекрасно!

Moken sponzorski tim za evropski Vardar" najavuva pretsedatelot Siskovski preku dnevniot pecat.
Do krajot na godinata ke se zavrsi transformacijata na klubot vo AD, pri shto vo klubot vleguvaat EVN,ELEM,Alkaloid,Telekom...Pl
anirani se kvalitetni zasiluvanja vo zimskiot period,megjutoa glavnite transfer bombi se najavuva deka ke se slucat letoska.
убави денови се пред нас :))

Логото е перфектно, според мене нема потреба ништо да се додава и одзема на него.

Супер инфо околу спонзорите и трансформацијата во АД, дури тогаш ќе почнеме да личиме на сериозен клуб. Никој не сака да фрла пари во бунар, а до пред некое време Вардар беше бунар без дно...

Некој да ми каже дали 23ка оди накај стадионот во Маџари, каде застанува итн.

Логото е перфектно, според мене нема потреба ништо да се додава и одзема на него.

Супер инфо околу спонзорите и трансформацијата во АД, дури тогаш ќе почнеме да личиме на сериозен клуб. Никој не сака да фрла пари во бунар, а до пред некое време Вардар беше бунар без дно...

Некој да ми каже дали 23ка оди накај стадионот во Маџари, каде застанува итн.
Иде накај Маџари, за симнување ќе се симнеш пред мостот(ќе го приметиш угорница е) кај едни стари куќи (кои со фасади кои без)кај што живеат претежно Роми.

Значи ме зеза нетов,еден пост неможам асално да пишам :eek: значи со 23 кој иде,нека му каже на шоферот кај киното Маџари,тука врти лево 23,само право по мостот после и ке видиш нема шанси да го утнеш,дури и на мост може да се гледа утакмицата,има прекрасен поглед од тука.:D

Како бе да не влеземе, за џабе ли јас ќе доаѓам од Ѓорче дури до Маџари ?! :D
Кај киното знам дека се врти лево, а за потоа незнам, стадионот е после мостот, т.е. дали се поминува мостот па потоа се врти десно ?

Како бе да не влеземе, за џабе ли јас ќе доаѓам од Ѓорче дури до Маџари ?! :D
Кај киното знам дека се врти лево, а за потоа незнам, стадионот е после мостот, т.е. дали се поминува мостот па потоа се врти десно ?

Да да ке го поминеш мостот и ке свртиш десно,значи од киното кај што врти 23 до стадионот,има 5 мин пешки,ке има доста народ ке иде натаму,така бе замарање.:D

Абе што се сеќирате,сигурно ке видите по улица многу залутани фаци.Кој се изгубил со автобус,кој пие пред продавница,некој пешки се ака по улици.Ке биде окупирано маџари,немајте гајле.

Abe so se palite kako sto znam od fontana i zelezncka ke ima prevoz , taka da bdiete na edno od ovie dve mesta i gotovo, nit za kino da se umarate nit za most

Abe so se palite kako sto znam od fontana i zelezncka ke ima prevoz , taka da bdiete na edno od ovie dve mesta i gotovo, nit za kino da se umarate nit za most
Точно, ќе има превоз од фонтана и од железничка :D
Ако одите приватно може и со 65-ка, и таа од таму поминува:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom