Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
не дека не е провокација, ама е!!! и нека ме банираат од темата, к..о ме боли, секако админиве имаат двоен аршин на лајнениов форум, така да ова е за нив... банирајте ме слободно!!!
ај честит и долг нека ви е престојот во 2 лига!!! сега знајте како е чувството и арно нека ви е!!! се ситевте на победа??? АКО АКО!!! в година ке играте ПАК со победа!!! и ако се прошири лигата, вардар пак ќе се мачи вака како шо се мачи во последниве 10 години, така да, пак ќе ве гледаме кај шо цимолите!!!
сеа можите и црвенки да ми даватер, баш ме боли ккккк...............!!! то само и ви остана!!!
ај чао!!!:baeh:
Не сум навивач на Вардар,ама вакво ситење на туѓа несреќа немам видено.Прво погледај ја таа твоја Победа зошто ја тргнаа од Лигата,па зборувај.И твојот почитуван Хари.Тој е кривец и за пропаѓањето на Победа и за сите глупости во последниве години во македонскиот фудбал.Не е на одмет малку самокритика!
...+ Пелистер, Шљога, Македонија, Беласица, Тиквеш ... па вака добиваш втора лига која че збира појче гледачи од првата...и ако фудбалот се игра поради публиката поарно че ви биди да играте во ПРИЛЕП, битола, струмица, кавадарци ... отколку во турново, кратово, џепчиште...