Фан Клуб: Вардар

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.253
не дека не е провокација, ама е!!! и нека ме банираат од темата, к..о ме боли, секако админиве имаат двоен аршин на лајнениов форум, така да ова е за нив... банирајте ме слободно!!!

ај честит и долг нека ви е престојот во 2 лига!!! сега знајте како е чувството и арно нека ви е!!! се ситевте на победа??? АКО АКО!!! в година ке играте ПАК со победа!!! и ако се прошири лигата, вардар пак ќе се мачи вака како шо се мачи во последниве 10 години, така да, пак ќе ве гледаме кај шо цимолите!!!
сеа можите и црвенки да ми даватер, баш ме боли ккккк...............!!! то само и ви остана!!!
ај чао!!!:baeh:
Не сум навивач на Вардар,ама вакво ситење на туѓа несреќа немам видено.Прво погледај ја таа твоја Победа зошто ја тргнаа од Лигата,па зборувај.И твојот почитуван Хари.Тој е кривец и за пропаѓањето на Победа и за сите глупости во последниве години во македонскиот фудбал.Не е на одмет малку самокритика!

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
одговорноста е кај сите.....не само кај Хари....сите што се инволвирани во МакФудбалот
проблемот е што во Македонија се се гледа низ призмата на профит....не само фудбалот...
желбата за профит и превласт ќе не уништи сите

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
В'година екипата на Силекс ќе остане единствената екипа која настапувала во сите сезони на 1МФЛ од осамостојувањето...за мене е утеха дека покрај силекс, ПОБЕДА ќе биде онаа која никогаш не отпаднала од 1 лига, туку прволигашкиот статус и е одземен на зелена маса.

За Вардар од една страна ми е жал шо отпадна, сепак е најголемо фудбалско име во МК, но од друга страна ми е кеф оти сите скопјани поради Хари и се ситеа на дисквалификацијата на ПОБЕДА, која пак е фудбалски бренд бр.2 во Македонија, се разбира по Вардар, а ПРИЛЕП своевремено најфудбалскиот град во Југославија.

Проширување на лигата нема и не смее да има поради никого...не е етички, не е легално, не е спортски...

Ама и не е се така црно ... има и црвено, а има и бело=ПОБЕДА :) ...+ Пелистер, Шљога, Македонија, Беласица, Тиквеш ... па вака добиваш втора лига која че збира појче гледачи од првата...и ако фудбалот се игра поради публиката поарно че ви биди да играте во ПРИЛЕП, битола, струмица, кавадарци ... отколку во турново, кратово, џепчиште...

ПОЗДРАВ И СЕ ГЛЕДАМЕ ДОГОДИНА...ЈУНАЦИТЕ НА МАКАТА СЕ ПОЗНАВААТ!!!

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
tacno ЈУНАЦИТЕ НА МАКАТА СЕ ПОЗНАВААТ!!!... ali site se picki u dusa, sakaat samo pari da vadat od vardar, epa kurac sea site go izedovme radi takvi SITNI dusi !

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
не дека не е провокација, ама е!!! и нека ме банираат од темата, к..о ме боли, секако админиве имаат двоен аршин на лајнениов форум, така да ова е за нив... банирајте ме слободно!!!

ај честит и долг нека ви е престојот во 2 лига!!! сега знајте како е чувството и арно нека ви е!!! се ситевте на победа??? АКО АКО!!! в година ке играте ПАК со победа!!! и ако се прошири лигата, вардар пак ќе се мачи вака како шо се мачи во последниве 10 години, така да, пак ќе ве гледаме кај шо цимолите!!!
сеа можите и црвенки да ми даватер, баш ме боли ккккк...............!!! то само и ви остана!!!
Ајде дојди НАЈНУН банана да ти дадам, ако бидеш добар на к*р че те става!
Со која Победа ќе играме бе, лајнар глуп! Вашата Победа е ставена во мирување од 8 години. Ако се палите на некој реплика-клуб на кого единствена допирна точка со вас им е името и шерифот што го води, свака ви част! До кога ќе ве работат едни исти луѓе (Ацуле и Хари), не ми е јасно!? Ај сеа гит на тутун...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
В'година екипата на Силекс ќе остане единствената екипа која настапувала во сите сезони на 1МФЛ од осамостојувањето...за мене е утеха дека покрај силекс, ПОБЕДА ќе биде онаа која никогаш не отпаднала од 1 лига, туку прволигашкиот статус и е одземен на зелена маса.

За Вардар од една страна ми е жал шо отпадна, сепак е најголемо фудбалско име во МК, но од друга страна ми е кеф оти сите скопјани поради Хари и се ситеа на дисквалификацијата на ПОБЕДА, која пак е фудбалски бренд бр.2 во Македонија, се разбира по Вардар, а ПРИЛЕП своевремено најфудбалскиот град во Југославија.

Проширување на лигата нема и не смее да има поради никого...не е етички, не е легално, не е спортски...

Ама и не е се така црно ... има и црвено, а има и бело=ПОБЕДА :) ...+ Пелистер, Шљога, Македонија, Беласица, Тиквеш ... па вака добиваш втора лига која че збира појче гледачи од првата...и ако фудбалот се игра поради публиката поарно че ви биди да играте во ПРИЛЕП, битола, струмица, кавадарци ... отколку во турново, кратово, џепчиште...

Победа тоа што го правеше исто не е легално ни спортски !!

П

Паспарту

Гостин

Ооооо мистер Комплекс кај си бе? Дај кажи некоја прилепска шега, за вакви работи очигледно е дека не те бива. Не дека за шеги ве бива, али барем нема да се брукате со вакви постови.

Не е Победа, туку Победа 2011, 2012 или како и да е со циганот Ацуле.

КОЛКУ И ДА НЕ САКАМ ДА СЕ ПРОШИРИ ЛИГАТА, КОГА ЧИТАМ ВАКВИ ПОСТОВИ КАКО НА ОЛАФ, ЕДВАЈ ЧЕКАМ НИВНИОТ ЉУБИМЕЦ ДА ИМ ГО СВИРНЕ УШТЕ ЕДНАШ ДО ВРАТ, ОНАКА МАЈМУНСКИ КАКО ШТО ВАРДАР СЕКОГАШ И ГО СВИРНУВАШЕ НА ПОКОЈНАТА ПОБЕДА...

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Поради Вардар - Прва лига со 16 екипи!?

Нема да има баражи и испаѓања, клубовите ја прифаќаат иницијативата, ФФМ одлучува на УО
Иницијативата на опозицијата за проширување на Првата лига и измени во натпреварувачкиот систем не мина на нелегитимното Собрание во Охрид. Сепак, ФФМ има проблем, а и клубовите исто така. Вардар оди во понизок ранг... И кога сите го жалат најтрофејниот тим и кога сите веќе му го дадоа префиксот второлигаш, се случува одредена раздвиженост.
ФФМ во наредните недели на состанок на УО треба да донесе одлука и да расправа за можноста за промена на натпреварувачкиот систем. Прва лига со 16 екипи и Втора лига со 16 екипи.

извор: Македонски Спорт

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Не мислев на Вардар туку на нас Комити бидејки ние сме веќе докажани во Македонија и треба да идеме напред(читај Европа се бара) а не да се радуваме што во втора лига ке играме со Ѓорче и Пелистер! Повторно ке кажам ја сум за да се прошири лигата иначе отидовме во кал од колена каде никој нема да не извади,не сме ние Њукасл или Јуве па така експресно да се вратиме во прва лига!
и у општинска да падне Вардар ти треба да го бодриш како што си го правел тоа до сега во 1ва лига. Напред ќе идете кога ќе функционира се како што треба,а не како што е моментално,хаос кој тешко да се среди во скоро време.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
КОЛКУ И ДА НЕ САКАМ ДА СЕ ПРОШИРИ ЛИГАТА, КОГА ЧИТАМ ВАКВИ ПОСТОВИ КАКО НА ОЛАФ, ЕДВАЈ ЧЕКАМ НИВНИОТ ЉУБИМЕЦ ДА ИМ ГО СВИРНЕ УШТЕ ЕДНАШ ДО ВРАТ, ОНАКА МАЈМУНСКИ КАКО ШТО ВАРДАР СЕКОГАШ И ГО СВИРНУВАШЕ НА ПОКОЈНАТА ПОБЕДА...
:zver:
Баш така! Задоволството би било непроценливо да патат од очај искомплексираните орангунтани и шимпанза од зоолошката градина „Најнуни - Прилеп“.

П

Паспарту

Гостин
Zar postojat tie uste?? :)
Постојат, носат дресови на Грција и пишуваат исклучиво на теми поврзани со Вардар и Пелистер... Ете еден загрозен редок вид дури и напишал пост во 00:34 :tv:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Постојат, носат дресови на Грција и пишуваат исклучиво на теми поврзани со Вардар и Пелистер... Ете еден загрозен редок вид дури и напишал пост во 00:34 :tv:
moze se zbratimeni ''patriotite'' so niv :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.950
Поени од реакции
23.446
!

Абе бате, викаат Тунгузија не постое !! :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom