Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Срамота ќе биде да не се победи Тетекс и во (не)наместен натпревар, тогаш ќе покажеме дека дефинитивно не заслужуваме да играме во прва лига...

Мхм, искрено и сакам да гледаме ненаместена уракмица па макар и не тепаме. Ноооо, ова е дел од враќањето за првите три бода од мечот во Тетово.
Како што кажа погоре Кавадарчанец, скоро 100% ќе тепа Вардар во сабота...

Срамота ќе биде да не се победи Тетекс и во (не)наместен натпревар, тогаш ќе покажеме дека дефинитивно не заслужуваме да играме во прва лига...
Срамота ќе биде ако не победите на наместена утакмица :pos2: инаку Тетекс има доволно квалитетен тим да го тепа Вардар. :)

А? Па Тетекс горе-доле го скрои скоро истиот тим што го имаше до првата полусезона. Зеде звучни имиња и има сила да се спротистави на било кој тим низ лигава, мање-више бил Вардар или не...

Не успеавме да го земеме Божиновски, ама затоа може ќе пукне најголемата трансфер-бомба во преодниот рок: Влатче Гроздановски!!! :vozbud:

Дечки, зборот срамота во моментов се однесува на фактот дека сте далеку од непобедлива екипа, а не на потценување, да не ме сфатите погрешно :) Го почитувам Тетекс, но Вардар мора да победи, па макар и со деца играл. Таков е моментот, доколку не победиме на овој натпревар, тогаш како што кажав нема потреба да играме во прва лига следната сезона. За тоа дали е наместен или не саботниот натпревар не сакам многу да навлегувам во претпоставки од проста причина што пред неколку години кога Брацо под своја капа ја имаше и Цементарница, Вардар во битката за титулите тие години најмногу бодови губеше од нив, иако нели беа "наместени" тие натпревари. Здравје, блиску е сабота па ќе видиме дали ќе биде наместен натпреварот, барем во нашава лига од авион се гледа кога некој натпревар е наместен :) Инаку МТВ најверојатно ќе ги пренесува натпреварите на Вардар во пролетниот дел.

Некој да не има инфо околу цената на картите?

--- надополнето ---

Не успеавме да го земеме Божиновски, ама затоа може ќе пукне најголемата трансфер-бомба во преодниот рок: Влатче Гроздановски!!! :vozbud:

Друже ако ова е вистина, имаш гајба пиво од мене! :vozbud:

Срамота ќе биде ако не врне пак :pos:
Ќути брат,никад во животот не сум бил толку мокар како тогаш на запад!

--- надополнето ---

Гроздановски рече дека ке се врати во Вардар али при крај на неговата кариера бидејки овој клуб секад ке му биде во срцето,сега уште игра во странство ке видиме за колку време ке дојде!

Какво врнење бре луѓе, викендов ќе биде супер времето, сончево со температура од 15 до 20 степени. Звучам како овој:

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

--- надополнето ---

Ќути брат,никад во животот не сум бил толку мокар како тогаш на запад!

--- надополнето ---

Гроздановски рече дека ке се врати во Вардар али при крај на неговата кариера бидејки овој клуб секад ке му биде во срцето,сега уште игра во странство ке видиме за колку време ке дојде!

Подобро во Вардар него во втора иранска лига :) Јас па баш пред некое време си викав што не се врати момаков во Вардар...

Какво врнење бре луѓе, викендов ќе биде супер времето
Подобро во Вардар него во втора иранска лига :) Јас па баш пред некое време си викав што не се врати момаков во Вардар...
ne smee vremeto da bide precka za posetenost na najvernite! nikogas!
nekoi igraci na koi kvalitetot veke im stanuva diskutabilen i za vo makedonska liga,naogjaat posto-zasto klubovi na strana,samo da ne se tuka,kao demek internacionalci! makar i libiska 2 liga!

--- надополнето ---

ама затоа може ќе пукне најголемата трансфер-бомба во преодниот рок: Влатче Гроздановски!!!
ajde neka se spremaat discava i nokjnive klubovi.doagja vlatce,pun kesh...pijacka za site!ajdeeeee vardar!

--- надополнето ---

Вардар мора да победи
i kje POBEDI!

--- надополнето ---

Глеам на bwin 1,65 за Вардар со Тетекс . Ќе ја биде ли , да лупнал 100 евра да земам некоја паричка , кажете вие што мислите
NE SE MISLI,STAVAJ DUR NE PADNALA KVOTATA!!! ako ovaa utakmica vardar ne ja dobie,da ne praime vise muabet za drugi...

Ова е атомска бомба бре:icon_mrgr Уф ако дојдееееее.....:zlo:
Дечки, зборот срамота во моментов се однесува на фактот дека сте далеку од непобедлива екипа, а не на потценување, да не ме сфатите погрешно :) Го почитувам Тетекс, но Вардар мора да победи, па макар и со деца играл. Таков е моментот, доколку не победиме на овој натпревар, тогаш како што кажав нема потреба да играме во прва лига следната сезона. За тоа дали е наместен или не саботниот натпревар не сакам многу да навлегувам во претпоставки од проста причина што пред неколку години кога Брацо под своја капа ја имаше и Цементарница, Вардар во битката за титулите тие години најмногу бодови губеше од нив, иако нели беа "наместени" тие натпревари. Здравје, блиску е сабота па ќе видиме дали ќе биде наместен натпреварот, барем во нашава лига од авион се гледа кога некој натпревар е наместен :) Инаку МТВ најверојатно ќе ги пренесува натпреварите на Вардар во пролетниот дел.

Некој да не има инфо околу цената на картите?

Богами Цементарница тешки комплекси ни набиваше во тие години. Уште ми остана несватливо зашто не ни пуштаа утакмици во мечевите кога највеќе ни требаа бодовите. Колку пати не имаа откажано од титулата тоа е чудо едно :)
Инаку карти за кај нас 50-че, за обична трибина 100-ка ваљда :)

Друже, и ти да си потполно сам во Иран, ќе видиш како ќе сакаш да си одиш што побрзо од таму. Налет и пари. Веќе си договорил со Брацо, само чека претседателот во Иран да го пушти 2-3 месеци пред истекот на договорот. Влатче ќе биде појачање какво што одамна сме немале во Вардар.
Богами Цементарница тешки комплекси ни набиваше во тие години. Уште ми остана несватливо зашто не ни пуштаа утакмици во мечевите кога највеќе ни требаа бодовите. Колку пати не имаа откажано од титулата тоа е чудо едно :)
Инаку карти за кај нас 50-че, за обична трибина 100-ка ваљда :)
Во тоа време на двовластие во Вардар, Брацо ја користеше Цементара да му поставува сопки на Боро. Па така, ги има мотивирано дополнително играчите на Цементара да дадат и повеќе од 100% во дуелите со Вардар. Ова и Ѓоко Хаџиевски лично го има потврдено.

Од колку саат е у сабота?

Натпреварот почнува од 14:00.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom