- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
KE menjam be da najdam samo kako moze i toa e maler da t kazam![]()
Контролен панел > лични податоци
http://forum.kajgana.com/profile.php?do=editprofile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KE menjam be da najdam samo kako moze i toa e maler da t kazam![]()
Добро, барем не не раштрафија како во Купот :poss: За дрим тим ни на крај памет не ми паѓаше дека можат да бидат, али очекував барем сигурен опстанок да ни гарантираат. Како ги играат припремиве, и тоа е далеку од сигурно. Пријателскиве воопшто не ветуваат остварување на пролетната мисија. Се надевам дека ќе не демантираат играчите. Во моментов се молам Божиновски да не најде ангажман во странство (денеска е последниот рок), колку и да не го „мирисам“ лично, зашто со него ќе бидеме значително посилни во однос на тоа што го имаме сега.Мењај никот, и сите титули ќе ги освоиме :icon_mrgr
Шала на страна, уште еден доказ дека сме далекууууууууу од дрим тим, дека опстанокот воопшто не ни е загарантиран, и дека не чека долга пролет и доста интересни утакмици. Максимум ако дојдеме до бараж, мада и тоа ќе биде тешко...
Јас кога тренирав во Вардар го памтам тој Неловски али тогаш бевме "петлиња " ,не беше нешто посебно али добро памтам дека играше прва постава тогаш а може сеа се подобрил уште повеќе!Сега гледав со каков состав сме настапиле вчера...
Мајко мила...
Бранел Маџаровски, одбрана Неловски (неверојатно како изникна овој пак во Вардар...), Стојковски, Никанчевски, Ристов, средина Тодоровски, Карлос, Настевски и Василевски а во нападот Синковиќ и Шабани :nesvest:
Па овој состав освен Настевски неможе ни Мала Речица да ја победи па камоли да ни донесе триумф од турнирот.Па и резервите...
И уште позагрижувачко е што воопшто и немаме некој подобар (не играле Вандаир, Марковски, Џанграовски, Фабио):nesvest:
Сега се молам од некаде да изникне Боби Божиновски, пошто друг спас не гледам :raz:
Јебига со втор тим играле. Освен Настевски и евентуално Никанчевски, од останативе не верувам дека некој друг ќе примириса терен во пролетниот дел. Од стандардниве играчи, доста недостасувале на финалето (Симов, Вандаир, браќата Џангаровски, Бојовиќ, Фабио, Ристевски, Нено).Сега гледав со каков состав сме настапиле вчера...
Мајко мила...
Бранел Маџаровски, одбрана Неловски (неверојатно како изникна овој пак во Вардар...), Стојковски, Никанчевски, Ристов, средина Тодоровски, Карлос, Настевски и Василевски а во нападот Синковиќ и Шабани :nesvest:
Па овој состав освен Настевски неможе ни Мала Речица да ја победи па камоли да ни донесе триумф од турнирот.Па и резервите...
И уште позагрижувачко е што воопшто и немаме некој подобар (не играле Вандаир, Марковски, Џанграовски, Фабио):nesvest:
Сега се молам од некаде да изникне Боби Божиновски, пошто друг спас не гледам :raz:
Komiti , ke dojdete u Tetovo vo 6 mart , ili seuste ne imate Info. ?
Јебига со втор тим играле. Освен Настевски и евентуално Никанчевски, од останативе не верувам дека некој друг ќе примириса терен во пролетниот дел. Од стандардниве играчи, доста недостасувале на финалето (Симов, Вандаир, браќата Џангаровски, Бојовиќ, Фабио, Ристевски, Нено).
За тој Неловски имам разбрано дека дошол во Вардар затоа што татко му бил некој близок соработник на Брацо. И каде да бил Брацо, детево го зимал сегде со него. Инаку искрено не го знам младичов затоа што не се сеќавам некогаш да играл претходно во прв тим на Вардар. Веројатно е некој помлад.
Боби Божиновски најверојатно до утре треба да регистриран и со тоа би биле значајно појачани во средината за пролетниот дел.
Сеа пробувам да се сетам кој беше тој ама никако не ми иде + и за Пандо не ми текнува така да ...Saber Rider напиша: