Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
И што ако не чекате? ако сте мажи ке дојдевте коа ви го демолиравме штабот сред Тетово,и извикувавме Мртов *иптар е добар *иптар ! :helou:

И што ако не чекате? ако сте мажи ке дојдевте коа ви го демолиравме штабот сред Тетово,и извикувавме Мртов *иптар е добар *иптар ! :helou:
hehe brate ne znaes i so zboruvas , toj ne e nas stab veke , noviot stab e kaj EURO PETROL ;) ako znaes .

i So si vikas mrtov s... dobar s.... HAHAAH , pa BALLISTITE Dojdoa sred SK bee eeej ;) razmisli malku ;)

Дојдовте со 500 желки околку вас и нас,бевте обезбедени како пи*ки некој,до сеа 3 пати имам идено во Тетово,и што ми се деси ништо ама баш ништо !

Дојдовте со 500 желки околку вас и нас,бевте обезбедени како пи*ки некој,до сеа 3 пати имам идено во Тетово,и што ми се деси ништо ама баш ништо !
Da da , si bil so Teteks koga igral Vardar i se tepavte megu sebe .. :pos2:

ako nie sme pickiiii togas ajde u nedela dojdii ti u tetovo ako si najak :) nie bevme vlezavme 2 poluvreme i vi dupevme 2 gola i pak nazad u tetovo i nikoj nisto ne naprae..mnogu "jaki" komiti na fb ovde vo kajgana ke ve tepame ke ve ubieme neznam sto

dobro kaza oldschool koga treba vie da dojdete u tetovo sekogas ne ve pustat ima kazna ne znam sto

ZA DA DOJDAS U TETOVA TREBA DA IMAS MUDA

pozdrav:
k31tz6.jpg

--- надополнето ---

Da da , si bil so Teteks koga igral Vardar i se tepavte megu sebe .. :pos2:

:pos2::pos2::pos2: bravoo taka e :D ima i snimka na youtube :pos2:

ako nie sme pickiiii togas ajde u nedela dojdii ti u tetovo ako si najak :) nie bevme vlezavme 2 poluvreme i vi dupevme 2 gola i pak nazad u tetovo i nikoj nisto ne naprae..mnogu "jaki" komiti na fb ovde vo kajgana ke ve tepame ke ve ubieme neznam sto

dobro kaza oldschool koga treba vie da dojdete u tetovo sekogas ne ve pustat ima kazna ne znam sto

ZA DA DOJDAS U TETOVA TREBA DA IMAS MUDA

pozdrav:
k31tz6.jpg

--- надополнето ---

:pos2::pos2::pos2: bravoo taka e :D ima i snimka na youtube :pos2:
па ако не дојдевте во Скопје..........ДУИ и ДПА ќе го напуштеа Собранието...
Ултраси невидени сте ..........:pos2:

^^
Појше цајкани од навивачи...

dojdi ti u tetovoooo ne mi praj bezveze muabetii :drk:
дојдовме у тетовооооо не си прај безвезе муабети не поминавте најубаво.. тоест не ми е ја сно што па вие баљистите се курчите? И на фонтана и во тетово бегавте!

^^^И ајде сеа како да му докажеш на *иптар глуп,*иптар ние ке тргнеме утре за Тетово ама ке бидме запрени од полиција пред Тетово свакаш или не,и да за сликата горе убаво кажува дека сте обезбедени како маченца некој,и убаво пишаа погоре повеке полиција отколку навивачи :pos2:

дојдовме у тетовооооо не си прај безвезе муабети не поминавте најубаво.. тоест не ми е ја сно што па вие баљистите се курчите? И на фонтана и во тетово бегавте!

SHKENDIJA - vardar dojdu u nedela :helou: nemas MUDA ako ste jaki vie dojdete u nedela da ve vidime :D caooo

^^^И ајде сеа како да му докажеш на *иптар глуп,*иптар ние ке тргнеме утре за Тетово ама ке бидме запрени од полиција пред Тетово свакаш или не,и да за сликата горе убаво кажува дека сте обезбедени како маченца некој,и убаво пишаа погоре повеке полиција отколку навивачи :pos2:

pa u nie bevme zapreni od policija ama pak 2 poluvreme dojdovme nemozese nikoj da ni zapre da ne ideme bevme jaki i dojdovmee sekogas koga vvie treba da dojdete ne ni pustat ona ovo kazna ne znam sto :D da be pojce policia ama nie dojdovmee sred skopje vi dupevme 2 gola i caoo :helou: VE CEKAME VO NEDELA AKO STE JAKI moze i so koli da dojdete da se sobirate posle ama ako ne se plasite :D

--- надополнето ---

Што ќе биде ако дојдам во Тетово баш ме интересира ....?

Што ќе биде ако дојдам во Тетово баш ме интересира ....?
ќе почнам со ред..
ќе те кољаат, па ќе те тепаат, па со камења ќе те маваат, па ќе те напраат лом, ќе им вратиш после некое време на некој икс албанец од нервоза и одма ќе те има на телевизија како си мавал деца и жени. После следат околу 2-3 кривични пријави казни судови и тако даље ;)

А они не свааат дека ги запреле за првин ние да влеземе,да се создаде некој ред на стадион за да неможеме да ги нападнеме.Ете ви кажав да е до нас утре ние сигурно ке тргнеме,али ке бидеме запрени пред Тетово и нема да не пуштат,и виде тоа добро го знаете дека не се плашиме да дојдеме во Тетово,туки има забрана и неможе да отидеш.Ете ви пишав до сеа во Тетово сме биле околу 3-4 пати,нема врска дали сме сме играле со Тетекс,ако стварно толку не мразите ке дојдевте и тогаш а не само со Шкендија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom