П
Паспарту
Гостин
Ако дојде Боби, со оглед на моменталниов наш тим, ќе биде исто како Меси да отишол во Катанија. Во моментов ни е повеќе од потребен! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако дојде Боби, со оглед на моменталниов наш тим, ќе биде исто како Меси да отишол во Катанија. Во моментов ни е повеќе од потребен!![]()
Боби веќе некое време тренира со Вардар и денеска треба да потпише со вас.
Јуниор куп беше она на а1 што го даваа??
Сеа пробувам да се сетам кој беше тој ама никако не ми иде + и за Пандо не ми текнува така да ...
Пандо имаше некој надимак. Молња ли незнам како беше...![]()
Mомак, а тој Шпиц што го читаш ти од кога е!?Топ што дојде Боби, а Мојсов дојде или??
У Шпиц читам Боби Божиновски во Работнички и Мојсов си отишол во странство ама пошо за Божиновски згрешиле се надевам и за Мојсов исто
Во преполната сала во Автокоманда, двата противника одиграа изедначено, но двата гола на Владимир Неловски ја решија средбата во полза на вардарци.
Голгетериште ни дошло бе![]()
Mомак, а тој Шпиц што го читаш ти од кога е!?
Божиновски веќе тренира со Вардар подолго време, и ако не потпише надвор, договорено е да дојде кај нас. Не знам од каде овој муабет дека ќе оди во Работнички!?Се збунил нешто дечкото, или па можда мисли на Даниел Мојсов
Ѓорѓи Мојсов е одамна кај нас и ги одигра сите подготвителни средби. Инаку вистина е, во вчершаниот Шпиц пишуваше дека Боби Божиновски се вратил во Работнички...
Денес има прилог за Вардар, во кој се кажува за амбициите да се спасува. Мешу засилувањата го нема Боби...
Не дека е весник за верување, ама повеќе од сигурен сум дека пре би дошол во Работнички, него ли кај нас...
Божиновски веќе тренира со Вардар подолго време, и ако не потпише надвор, договорено е да дојде кај нас. Не знам од каде овој муабет дека ќе оди во Работнички!?
Ееее Шпиц и се е можно
Според нив, он тренира за Работнички а не за Вардар![]()