Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Фала ти боже, вечер дополнително славје на кале!!!!!!!!!!!!!!! Гелзенкирхен-Скопје о оооо

Тоа бееееее :vozbud:
Тоа се бараше, и се да изгубите, само три бода од Битола да донесете :pos:
После 4 години победуваме во Битола, и со тоа се надевам ќе ја обновиме традицијата без порази во Битола, всушност и онака сме подобри во меѓусебен дуел и во Скопје и кај нив. До кога ќе го пушиш Пелистер, Пелистер, Пелистеееееееееееееееер :vozbud:
Мада како што слушам не сме ја заслужиле баш победата, али со оглед на тоа што илјадници меча ги изгубивме несреќно, не ми е важно како сме стигнале до истата...
Ајде да се тепа напредок во последно коло и пак сме во игра!

--- надополнето ---

ЕДИТ... Заборавив дека со Скопје ни е следна па со Напредок последна од оваа полусезона...
Скопје киксираа неколку пати во послкедниве утакмици, и очекувам барем бод од Автокоманда...
Така да момци носете 4 бода од последниве два меча, иначе опстанок НЕМА!:icon_mrgr

na kraj se gleda rezultatot Marce me boli kur koj sto zasluzil hahaha bravo bravo vardarci vecer gospod napomos da ni bide hahah

Фахрудин Ѓурѓевиќ е нашиот нов херој. Ја расплака цела Битола кога беше најпотребно :vozbud: Ајде Скопје, ајде Вардар!

До крајот на полу сезоната има уште две кола. Во Автокоманда со Скопје, потоа на домашен терен со Напредок. Реално имаме шанси и амбиции за 4 бода од овие две средби, тоа ќе биде солидно.

Иначе момци вечер сите на кале ! Дојдени се 15 членови од УГЕ, ајде да бидеме добри домаќини и да ги пречекаме како што треба, да покажеме дека сме сериозна група и дека го цениме братстовото со нив !

СИТЕ ПРЕД ЖАБАР ВО 20 и 30 ЧАСОТ !!!

Тоооо,ајде нека ни е честито победата:smir:,па нека се множат,браво за Фако,учукување у сред Битола !!! :vozbud:

Ги тепавме сред Битола,покажаваме дека и покрај овој слаб Вардар секогаш ке бидеме пред сељаците! Али никад нема да им простам што се посрамотија од Тиквеш,ако се прашував ја повеќе сакав таму да избориме пласман него да тепаме денеска!

Ние имаме слаб тим, а тие имаат уште многу грав да изедат за да дојдат до "префиксот" слаб... :)

da ve prasam nesto dali se raduvate na kupena pobeda na vardar????i sto sakate poveke da igraat fudbalerite od srce makar da se 3ta liga ili da igraat mesteni utakmici i se 1 liga iskren odgovor sakam????

btw:ako e nekoj poubaten braco bese vo vtornikot bitola i ja kupi utakmicata kazano e uste od vtornikot od igrac na pelister
ne e nikakva provokacija ne me svakajte pogresno ali ako ima nekoj poupaten moze da go potvrdi toa pozz

da ve prasam nesto dali se raduvate na kupena pobeda na vardar????i sto sakate poveke da igraat fudbalerite od srce makar da se 3ta liga ili da igraat mesteni utakmici i se 1 liga iskren odgovor sakam????

btw:ako e nekoj poubaten braco bese vo vtornikot bitola i ja kupi utakmicata kazano e uste od vtornikot od igrac na pelister
ne e nikakva provokacija ne me svakajte pogresno ali ako ima nekoj poupaten moze da go potvrdi toa pozz
Да да разбрав за тоа наводно им понудил 100.000 илјади евра и дека наредна сезона ке им ги пушти на пАлистер сите утакмици у купот:pos2:

brat mozi tebe ti e do zaebaqncija ali taa e vistinata pa ti kako sakas ako mislis deka e bolje so mesteni utakmici da se spasuvate ok neka e ali zatoa nema luge na tribini sto kur ke odam da navivam koga ja znam pred pocetok utakmicata :S

istovo kolku pati so pobeda mi se ima sluceno ever ti samo eden primer idi desnata raka od acule na trbina i vika ne vikajte protiv Albancite utakmicava e redena 1-0 za nas da pobedime zimi bog ako lazam istovo i za pelister sea e veruvaj brat ne e slatka pobedata kpoga ne e od srce

Па што не го напиша ова во вторникот ако знаеше, или, како по обичај, после војна сите се генерали. Убаво пиша Долрокс , се прогнозери и големи познавачи на фудбалот има на форумов, а едно информација не се покажа како точна.

ok brat kako sakas i samite znaete deka imate poslab tim od pelister i deka sansite za pobeda vi bea 0,5%
btw: so baral braco vo vtornikot bitola?????da se proseta li??duri ima navivaci kako vas koj mozat da se podkupat so 500 den nema da ima fudbal vo makedonija pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom