WESLEY 10
В А Р Д А Р Е Ц !!!
- Член од
- 6 јануари 2010
- Мислења
- 1.925
- Поени од реакции
- 332
da ne znaes kako se vika a cim stignavme od petrovec zasiluvanja da zimame 4ta liga sramota
Ишка му бил надимакот како што знам 19 год имал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da ne znaes kako se vika a cim stignavme od petrovec zasiluvanja da zimame 4ta liga sramota
hahahah ajdeeeee malce ke da e postar ama nema vrska edno 2-3 god ete do kade stigna da zima zasiluvanja od 4ta ligaИшка му бил надимакот како што знам 19 год имал![]()
Брага у моментов може да биде премија само ако дојде да игра во балон со аматери како мене. За Вардар со 35-36 години никако не може да биде премија.Беше позајмен у Цементарница и на еден од последните утакмице даде гол од слободен удар, а играше за Тетекс против Беласица у 1/8 финале на купот и изигра одлично тој за нашава лига и во моменталнава ситуација ви е премија:smir:
Брага у моментов може да биде премија само ако дојде да игра во балон со аматери како мене. За Вардар со 35-36 години никако не може да биде премија.
Брат,цементарница со младинците цела сезона ја играа,кој сакаш да му земе место. :/Па во ред знам во цементарница прв тим играл , и неможел да му го одземе местото никој минатава сезона...
Според тоа мислев дека е сеуште прилично добар.
А за некои од другиве засилувања што ги зема Вардар , е одличен!
Како и да е не е премија тоа е 100/100 точно
Комити на тренинг
![]()
http://komiti.org/galerija/index.ph...io1NjI3OGEyNDQ4ZGEwZjkzZWZiYzU2YzdiN2MwODNkYQ
Нови маици на Комити
![]()
Цена: 300 денари
Koj сака да купи нека дојде утре(20.07) во 20.00 на фонтана
ЦРВЕНО-ЦРНА РЕВОЛУЦИЈА
Brat daj ne zaebavaj go gleav sea na prijatelskata Cementarnica Teteks drvo e nevideno nemoze da se dvizi ka so treba nego mu sa projdeni godinete za fudbal i svarno neznam so misli upravata na Vardar so takvi zasiluenjaСо оглед на тоа со какви проблеми се соочувавте, Брага ви е супер играч може уште минимум 1 сезона да ја изигра добро, да видиш само како изигра против Беласица. Тој за нашава лига и ако се борите за опстанок ви е супер играч споредено со другите инвалиди у нашево првенство.
btw ќе видите кј ќе почне првенствово, би требало да ве демантира...![]()
Треба да дојдат и Омер Бишевац од Милано, Тони Брњарчевски од Работнички и плус уште еден напаѓач.
Кај ќе се игра ?utre e zakazana prijatelska so cementarnica a na 25juli so lokomotiva dodeka mozna e prijatelska i so pelister