Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Беше позајмен у Цементарница и на еден од последните утакмице даде гол од слободен удар, а играше за Тетекс против Беласица у 1/8 финале на купот и изигра одлично тој за нашава лига и во моменталнава ситуација ви е премија:smir:
Брага у моментов може да биде премија само ако дојде да игра во балон со аматери како мене. За Вардар со 35-36 години никако не може да биде премија.

Комити на тренинг

index.php

http://komiti.org/galerija/index.php?sfpg=0eXn7u3gIDIwMTAtMjAxMS_ULsouIMLg8OTg8CDy8OXt6O3jIDE4LjA3LjIwMTAvKio1NjI3OGEyNDQ4ZGEwZjkzZWZiYzU2YzdiN2MwODNkYQ

Нови маици на Комити
maicay.jpg

Цена: 300 денари
Koj сака да купи нека дојде утре(20.07) во 20.00 на фонтана

ЦРВЕНО-ЦРНА РЕВОЛУЦИЈА

Па во ред знам во цементарница прв тим играл , и неможел да му го одземе местото никој минатава сезона...
Според тоа мислев дека е сеуште прилично добар.
А за некои од другиве засилувања што ги зема Вардар , е одличен!
Како и да е не е премија тоа е 100/100 точно

Брага у моментов може да биде премија само ако дојде да игра во балон со аматери како мене. За Вардар со 35-36 години никако не може да биде премија.

Со оглед на тоа со какви проблеми се соочувавте, Брага ви е супер играч може уште минимум 1 сезона да ја изигра добро, да видиш само како изигра против Беласица. Тој за нашава лига и ако се борите за опстанок ви е супер играч споредено со другите инвалиди у нашево првенство.
btw ќе видите кј ќе почне првенствово, би требало да ве демантира... :)

braga e dobar za kaj toni i deo u emisija kao sto kaza gokso njagolem cirkuzant ali za sipovine od sloga i amaterskion kaka sigurno deka e premmija

Па во ред знам во цементарница прв тим играл , и неможел да му го одземе местото никој минатава сезона...
Според тоа мислев дека е сеуште прилично добар.
А за некои од другиве засилувања што ги зема Вардар , е одличен!
Како и да е не е премија тоа е 100/100 точно
Брат,цементарница со младинците цела сезона ја играа,кој сакаш да му земе место. :/
А уз тоа,цементара се бореше за опстанок у втора лига,така да дека е добро засилување баш и не верувам,т.е ич не верувам.

Со оглед на тоа со какви проблеми се соочувавте, Брага ви е супер играч може уште минимум 1 сезона да ја изигра добро, да видиш само како изигра против Беласица. Тој за нашава лига и ако се борите за опстанок ви е супер играч споредено со другите инвалиди у нашево првенство.
btw ќе видите кј ќе почне првенствово, би требало да ве демантира... :)
Brat daj ne zaebavaj go gleav sea na prijatelskata Cementarnica Teteks drvo e nevideno nemoze da se dvizi ka so treba nego mu sa projdeni godinete za fudbal i svarno neznam so misli upravata na Vardar so takvi zasiluenja

Треба да дојдат и Омер Бишевац од Милано, Тони Брњарчевски од Работнички и плус уште еден напаѓач.

utre e zakazana prijatelska so cementarnica a na 25juli so lokomotiva dodeka mozna e prijatelska i so pelister

Треба да дојдат и Омер Бишевац од Милано, Тони Брњарчевски од Работнички и плус уште еден напаѓач.

Е Брњарчевски веќе можам да го наречам засилување. Играчов ми се допаѓал одсекогаш затоа што има голема прегледност и добри додавања. И Бишевац не е така лош, за разлика од досегашниве. Ајде како што се најавува во зима ќе сме се засилувале повеќе, сега за сега толку било... :)

brnja e zverka u gjorce bese njadobar igrac toj ke bide super zasilivanje ama ne veruvam deka ke dojde kaj nas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom