Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Врати се една страна назад и ке видиш али ај не се мачи ке ти кажа..Драги Сетинов....Ajde vardarrrrr
koj gi plati parite znae nekoj ???????
Па банкарската гаранција е цврст доказ дека ФФМ ќе добие парите. Не знам зашто од се мора одма да праите узбуна. Иако, ја не би им верувал премногу на Мак. Спорт. Тие сега на секаков начин ќе се обидат да го дискредитираат новото раководство.vardar ke trenira na terenot na fk alumina a glavni konkurenti za trenerskoto mesto se gjorgi dzoni todorovski i borce hristov a dragi setinov ja nema plateno seuste kotizacijata nego na ffm im dostavil bankarska garancija i poradi toa vardar ostana vo prva liga
momentalno se ovie igraci a dokolku ne najdat drug klub ke se vratat goran siljanovski, dusan simovski, ivan nastevski i aleksandar donev
Таа казна од 1000 евра е за забрана на играчи или грешам?Еве го тескстот од Македонски спорт
Од сето ова ми падна во очи само тоа дека преодниот рок трае до 15-ти Јули. Значи ние имаме цели 8 дена да направиме екипаТ.е. после тоа може да земемаме слободни играчи, но и треба да ја платиме казната од 1000 евра во меѓувреме.
Таа казна од 1000 евра е за забрана на играчи или грешам?
Кој го ебе :icon_mrgrdeneska od vardar si zamina aleksandar donev potpisa za skopje
Нели казната беше 1000 евра од кај сеа 3500 !!!denovive mora da se plati kaznata od 3500evra i da se nadevame deka setinov ke napravi dobar tim