Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
mi kazaa deka orce ne gi potpisal dokumentite so koj na vardar bi mu bilo dozvoleno da funkcionira preku firma potocno sakal da go predade na fizicko lice bidejki ne mu se svigala firmata e sega do vecer dragi setinov ke otvori i nova firma pa ke vidime dali taa ke mu se svigja ako ne gi potpise dokumentite setinov nemoze da pomine vo centralen registar sto znaci deka uzalud e platena kotizacijata potocno vardar ke ostane da zivurka bez nikoj vo klubot

kolku mi e muka koa gleam i citam losi raboti za VARDAR
ajde ke trgne na bolje sezonava
ajde VARDAR

КОГА НЕКОЈ МКД КЛУБ ВАКОВ ДОГОВОР ЌЕР НАПРАВИ? СВЕ АПАШИ ОВДЕ И ПОСЛЕ НЕ ЛАЖЕА ДЕКА ЗА ВРЕМЕ НА ЈУГОСЛАВИЈА БЕЛГРАД НИ ГИ КРАДЕЛ ПАРИТЕ И ЗАТОА ВАРДАР НЕМАЛ УСПЕХ; СЕГА КОЈ ГИ КРАДЕ? ЗАШТО НЕМА ВАКВИ СПОНЗОРИ ВО МКД КЛУБОВИТЕ?

КОГА НЕКОЈ МКД КЛУБ ВАКОВ ДОГОВОР ЌЕР НАПРАВИ? СВЕ АПАШИ ОВДЕ И ПОСЛЕ НЕ ЛАЖЕА ДЕКА ЗА ВРЕМЕ НА ЈУГОСЛАВИЈА БЕЛГРАД НИ ГИ КРАДЕЛ ПАРИТЕ И ЗАТОА ВАРДАР НЕМАЛ УСПЕХ; СЕГА КОЈ ГИ КРАДЕ? ЗАШТО НЕМА ВАКВИ СПОНЗОРИ ВО МКД КЛУБОВИТЕ?
Ете сам си одговори уште пред да го поставиш прашањето :)

Абе почнаа со тренинзи играчиве наши ? ( бар тие што останаа )
Уште 20 дена има до почеток на сезона....

sega izleze uste edna grupa na veterani na celo so koco dimitrovski koj sakaat da go spasat vardar

DA KCO KE GO SPASUEL VIKA INAL JAK SPONZOR POZADI NEGO KAO SHO VIKASE I SETINOV GLEAM SE UTEPAA SPASUVAJKI GO A VREMETO MINUVA NI TRENING NI IGRACI NI JAJCA IZGLEA SEZONAVA PROPADNA USTE PRED DA POCNE :toe:

Ајде ајде ќе ја биде.
We belive in Setinov !! ( или у Kочо :raz: ) :tv:

sega izleze uste edna grupa na veterani na celo so koco dimitrovski koj sakaat da go spasat vardar

Позади Кочо Димитровски стои Брацо. Така да веќе станува јасно дека Брацо на секаков начин пробува да се врати во Вардар!

Позади Кочо Димитровски стои Брацо. Така да веќе станува јасно дека Брацо на секаков начин пробува да се врати во Вардар!
Па нека се врати ако е до толку....Барем со него зимавме трофеи...крадеше ама и даваше....за раслика од орце...И сега мислам дека колку толку се опамети брацо и ако не е орце тука да му кажува што да прај сигурен сум нешто ке направи...

Брацо стои позади Сетинов и Демир. Потврдено. Затоа и тешко дека ќе го добијат клубот. Значи не може да биде и со Кочо и останатите ветерани во тој случај, бидејќи се два спротиставени табори во моментов. А кој стои позади нив, појма неам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom