Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
^^^
Чекај бе, зар и Ристов и Трипуновски не напуштија :nesvest:

momentalno se ovie igraci a dokolku ne najdat drug klub ke se vratat goran siljanovski, dusan simovski, ivan nastevski i aleksandar donev

ilco gjorgievski i goran simov seuste imaat dogovor so vardar dokolku najdat novi klubovi ke si odat

Кога веќе му се нудат многу играчи на Сетинов, еве и јас се пријавувам за десен бек :)

Шала на страна, сега ни остана "полесната" задача, да се соберат 20тина фудбалери... :) Баш ме интересира од каде нашол сега пари Сетинов, дали од Агрокор, Мекдоналдс, Кока Кола, Пепси...

Sega edno prasane site go postavuvaat? Dali konecno ke ima pari vo Vardar i dali igracite ke zimaat plata redovno:toe:

A што биде со Оса нели и тој имаше договор со Вардар:toe:

kako be apasite koa setinov plati da igrame 1 liga nema valjda od ljubov daeno sve si ima svoja cena

Jas imam informacii deka Setinov gi platil tie 6,000 evra vo posleden moment bidejki Orce Kamcev i Blagoja Nikolovksi si podnele ostavki

ne siram dezinformacii ama vo centralen registar seuste stojat kako gazdi orce kamcev i jovica nikolovski a pretsedatel vanco sehtanski

Хах..... Зар мислеш дека таму за толку кратко време ке сменат. Абе они емисијата ја закаснаа додека се завршат работите!:kesa:

Си утнал нешто во пресметките :) Таму ќе идеме во 12 коло. Уф едвај чекам да го направат цел распоред :vozbud:
Готово ми се крена адреналин, ајде нека доаѓа 31-ви :vozbud:

Абе јас ќе играм ако треба :pos:

абе у 12 коло нека е, вардр - металург утакмицата ќе одлушуваат за титула

НАПРЕД БАРДАР СРЦЕВО ТЕ НОСАМ ПЕЈАМ ЗА ТЕБЕЕЕ!!! НАПРЕД ВАРДАРЕЕЕ!! ЕБИ ГИ СЕЉАЦИТЕЕЕ!!!

абе у 12 коло нека е, вардр - металург утакмицата ќе одлушуваат за титула

НАПРЕД БАРДАР СРЦЕВО ТЕ НОСАМ ПЕЈАМ ЗА ТЕБЕЕЕ!!! НАПРЕД ВАРДАРЕЕЕ!! ЕБИ ГИ СЕЉАЦИТЕЕЕ!!!
Мислиш ВАРДАР а не БАРДАР:pos2:

--- надополнето ---

5 Коло ПМФЛ 28.08.2010: Вардар - Пелистер
Срамота ќе биде ако не се собереме во огромен број барем на ова дерби...терминот е идеален

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom