Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde vardarrrrr
koj gi plati parite znae nekoj ???????

Инаку, нов тренер најверојатно ќе биде Борче Христов (моменталниот на младинците) бидејќи Илчо скоро сигурно се повлекува со Јовица, а тренинзите ќе се одржуваат на теренот на Алумина.

vardar ke trenira na terenot na fk alumina a glavni konkurenti za trenerskoto mesto se gjorgi dzoni todorovski i borce hristov a dragi setinov ja nema plateno seuste kotizacijata nego na ffm im dostavil bankarska garancija i poradi toa vardar ostana vo prva liga

Аман бре, од толку крадење да немаат да платат 6000 евра срамота е : ) Милиони извадија од клубов, а се стискаат за 6000 евриќи...

vardar ke trenira na terenot na fk alumina a glavni konkurenti za trenerskoto mesto se gjorgi dzoni todorovski i borce hristov a dragi setinov ja nema plateno seuste kotizacijata nego na ffm im dostavil bankarska garancija i poradi toa vardar ostana vo prva liga
Па банкарската гаранција е цврст доказ дека ФФМ ќе добие парите. Не знам зашто од се мора одма да праите узбуна. Иако, ја не би им верувал премногу на Мак. Спорт. Тие сега на секаков начин ќе се обидат да го дискредитираат новото раководство.

Еве го тескстот од Македонски спорт :)
Од сето ова ми падна во очи само тоа дека преодниот рок трае до 15-ти Јули. Значи ние имаме цели 8 дена да направиме екипа :) Т.е. после тоа може да земемаме слободни играчи, но и треба да ја платиме казната од 1000 евра во меѓувреме.

momentalno se ovie igraci a dokolku ne najdat drug klub ke se vratat goran siljanovski, dusan simovski, ivan nastevski i aleksandar donev

Сега за сега и двајцата тренираа со Тетекс ми се чини, па ќе видимо што ќе биде.

Иначе ви реков дека нема шанса да испаднете, ајде сега да напраете едно добро тимче и со среќа :smir:

Еве го тескстот од Македонски спорт :)
Од сето ова ми падна во очи само тоа дека преодниот рок трае до 15-ти Јули. Значи ние имаме цели 8 дена да направиме екипа :) Т.е. после тоа може да земемаме слободни играчи, но и треба да ја платиме казната од 1000 евра во меѓувреме.
Таа казна од 1000 евра е за забрана на играчи или грешам?

Ке ви пишам коа има тренинг ако дознаам....сетинов ке се јави кај воџата ке ни пренесе на сите....и ке се оди на тренингот...

denovive mora da se plati kaznata od 3500evra i da se nadevame deka setinov ke napravi dobar tim

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom