Фала ти боже конечно од Вардар ќе биде нешто доколку се одржат ветувањата.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mnogu vetuvanja, daj boze da bidne neso pa konecno da docekame nastap vo evropa a najvise od se da zememe titula e tek togas ke se prevrti Skopje hahahah samo da pocekame da vidime koga prvite efekti od ova spogodba ke pocnat da deluvat![]()
Само не ми е јасно како ќе донесат нови играчи кога имаме забрана за трансфери ?
Само не ми е јасно како ќе донесат нови играчи кога имаме забрана за трансфери ?
Ај па и ти па.........не крши филм ебате.....:/ hhh
Озбилно како мислат тие да го направат тоа?Ќе платат казните или што?
И сеа значи место 2-3000 евра шо требаше да ги платиме за Ступиќ,ќе платиме само 1000 за казната ?
Или грешам xDD
Добро било да го земеме Вашингтон што играше за Ѓорче. Му завршил договорот со Партизан и моментално е слободен. Сигурно е во добри односи со Јовица од периодот во Ѓорче, па зашто да не дојде сега кај нас.Едвај чекам да ги добиеме првите засилувања во новата сезона. Се надевам дека во дресот на Вардар ќе го видам и Кристијан Кировски иако не ми е баш омилен играч
Досега изгубивме неколку играчи кои тренираат со Металург, а Артим Положани замина во Крилја Советов, мада мислам дека како и секоја година ќе бара клуб во странство и на крај сепак ќе заврши во Вардар. Иван Настески заминал во Коњаспор, а за младиот Глишиќ имало голема заинтересираност, само не ми се верува дека би си заминал. Лекот ни е само да земеме некои брзи Африканци и заедно со нашиве помлади фудбалери да атакуваме кон врвот![]()
Добро било да го земеме Вашингтон што играше за Ѓорче. Му завршил договорот со Партизан и моментално е слободен. Сигурно е во добри односи со Јовица од периодот во Ѓорче, па зашто да не дојде сега кај нас.
Вашингтон е едно од можните засилувања, а за овие што е отидени не се замарајте намерно се пуштени, со цел да се земат уште подобри играчи.
И за гостовање по 100че.Нема линк, туку ти се даунлодира страна од македонски спорт
Значи направена е конечно таа спогодбата меѓу Благоја Николовски и Орце камчев. Сега главен спонзор е Благоја и најавува борба за шампионската титула уште во првата сезона. Илчо останува тренер и за наредната сезона, а деновиве се очекуваат голем број на засилувања и пред се засилувања од Африканските земји
Инаку следна сезона најверојатно ќе се плаќа карта повторно, по 50-че![]()