Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
На страната на ФФМ пишува дека сите утакмици од Прва МФЛ ќе се играат во сабота.

Па кај се игра фудбал пред Велигден бре ? :tapp:

PRed 2 godini se igrase na DEN Veligden taka da nisto ne me cudi:smir:

На страната на ФФМ пишува дека сите утакмици од Прва МФЛ ќе се играат во сабота.

Па кај се игра фудбал пред Велигден бре ? :tapp:

PRed 2 godini se igrase na DEN Veligden taka da nisto ne me cudi:smir:
Играа и на први мај една година ми се чини. Знам дека пишува дека се игра во сабота али се надевам ќе сменат распоред:tapp:
Инаку во трета лига север има коло и во петок и во понеделник :toe:

P.S. Ќе ги казнат ли мочковциве?? :)
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=-1&egId=13&eventId=58921

Ако се игра у субота ја идам на утакмица.

Што е фората со фановите на ЦСКА Софија.Онака површно го прочитав само некои делови али во коментарите доле глеам за тоа со ЦСКА Софија зборат.Што се десило?

Што е фората со фановите на ЦСКА Софија.Онака површно го прочитав само некои делови али во коментарите доле глеам за тоа со ЦСКА Софија зборат.Што се десило?
Па на пријателската Вардар-ЦСКА кога изедоа ќотек тука на градски, и после тој воџата нивни гледам интервјуа по бугарски телевизии ќе заплачеше:pos2:

Пред мечот со Партизан во 2007 игравме пријателска со ЦСКА софија. И Бугариве дојдоа околу 50 души, а ние на запад не бевме повеќе од 100-тина. И почнаа татарчињава да кршат столови и да се разбацаваат и ние од запад на јужна им ебавме мамата пошто скоро и да немаше џандари :)
Си ги оставив јајцата на ограда тогаш :nerv: Не научив да се прекачувам и не научив :pos:
photo_big_2824.jpg

Еве еден фан на ЦСКА од тогаш :tv:

Пред мечот со Партизан во 2007 игравме пријателска со ЦСКА софија. И Бугариве дојдоа околу 50 души, а ние на запад не бевме повеќе од 100-тина. И почнаа татарчињава да кршат столови и да се разбацаваат и ние од запад на јужна им ебавме мамата пошто скоро и да немаше џандари :)
Си ги оставив јајцата на ограда тогаш :nerv: Не научив да се прекачувам и не научив :pos:
photo_big_2824.jpg

Еве еден фан на ЦСКА од тогаш :tv:

185134.jpg

slavi_trifonov_002.jpg

Што значи да имаш бугарска глава... :pos::pos::pos:

Ми текнува на тој натревар али бледо сеќавање на тепачката па ич.
Е сеа нормално дека нема да признаат дкеа изеле ќутек,никој не ти признава такво нешто.

Natprevarot so metalurg ke se igra utre vo 16 casot
Kirovski seuste nema pravo za nastap bidejki nema potvrda od fifa i uefa bidejki on e vo spor so svojot poranesen klub vaslui se ocekuva kirovski da moze da nastapi na natprevarot so rabotnicki

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom