da da so metalurg doma igrame
Знам тоа, ама прашав дали ќе се игра во сабота или поради празнициве воопшто инема да има коло викендов

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da da so metalurg doma igrame
На страната на ФФМ пишува дека сите утакмици од Прва МФЛ ќе се играат во сабота.
Па кај се игра фудбал пред Велигден бре ?![]()
Играа и на први мај една година ми се чини. Знам дека пишува дека се игра во сабота али се надевам ќе сменат распоредPRed 2 godini se igrase na DEN Veligden taka da nisto ne me cudi:smir:
Интервју од најпознаиот тифо сајт
http://ultras-tifo.net/interviews/123-interview-with-komiti-zapad-vardar-skopje-macedonia.html
Па на пријателската Вардар-ЦСКА кога изедоа ќотек тука на градски, и после тој воџата нивни гледам интервјуа по бугарски телевизии ќе заплачеше:pos2:Што е фората со фановите на ЦСКА Софија.Онака површно го прочитав само некои делови али во коментарите доле глеам за тоа со ЦСКА Софија зборат.Што се десило?
Што е фората со фановите на ЦСКА Софија.Онака површно го прочитав само некои делови али во коментарите доле глеам за тоа со ЦСКА Софија зборат.Што се десило?
Пред мечот со Партизан во 2007 игравме пријателска со ЦСКА софија. И Бугариве дојдоа околу 50 души, а ние на запад не бевме повеќе од 100-тина. И почнаа татарчињава да кршат столови и да се разбацаваат и ние од запад на јужна им ебавме мамата пошто скоро и да немаше џандари
Си ги оставив јајцата на ограда тогаш :nerv: Не научив да се прекачувам и не научив
![]()
Еве еден фан на ЦСКА од тогаш :tv: