Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам што да кажем за полицијава...ако може да се нарече више полиција :Ѕ Кога идеш на стадион исто како да идеш во затвор, во самица па те тепаат како куче.

Иначе нешто клипови или слики од денеска имате?

Еве нешто ретро додека се прави клипот од Битола :)

Јас те ебам, јас те ебам , јас те ебам Србијаааа:baklja:
И фамозниот меч во Битола 93:)
Се молат Комитите да навиваат спортски, во спротивно ќе бидат изнесени од стадионо :pos:

За жал ова беше последната добра година (или претпоследната) во македонскиот фудбал а и за Вардар.

Само натпреварите со Цска Москва и Спарта Прага вратија тронка надеж на оние времиња од поранешната Ју лига.

Инаку многу ми е мило што сеуште има млади луѓе кои го сакаат и подржуваат Вардар (единствената македонска фудбалска гордост).

ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ВАС !!!

Јас те ебам, јас те ебам , јас те ебам Србијаааа:baklja:
Се молат Комитите да навиваат спортски, во спротивно ќе бидат изнесени од стадионо :pos:

Пирати, Лавови, Лозари, Козари, Мозари... Сега секое маало има своја навивачка група, која нели никогаш не одела со Комити на стадион :) Ех деца, деца...

Пирати, Лавови, Лозари, Козари, Мозари... Сега секое маало има своја навивачка група, која нели никогаш не одела со Комити на стадион :) Ех деца, деца...
А што да се прави кога не знаат што е права љубов кон клубот?И сега сите од новиве генерации тераат свој филм и пцујат по КОМИТИ а нека ги прашаат дома бабите дедовците со кој иделе на утакмица и што е невивање!Иначе вакви клипови ке има уште многу и да не ве лажам али мислам дека ке има и ДВД!Ситуацијава у клубот полека полека се средува а и КОМИТИ напредуваат.:oeoeoe:

А што да се прави кога не знаат што е права љубов кон клубот?И сега сите од новиве генерации тераат свој филм и пцујат по КОМИТИ а нека ги прашаат дома бабите дедовците со кој иделе на утакмица и што е невивање!Иначе вакви клипови ке има уште многу и да не ве лажам али мислам дека ке има и ДВД!Ситуацијава у клубот полека полека се средува а и КОМИТИ напредуваат.:oeoeoe:

Добро е последниве три години само напредуваме на навивачки план :)
Очекувам многу подобри времиња. Како што спомнав и во темата на ПШелистер, ќе кажам и сега. Имавме некои години на стагнација и изгубивме доста генерации кои не беа доволно обучени за кого треба да навиваат :) Главно тоа сме генерациите од тие колку мене па +-3 години.
Али сега младината знае кој е PRIDE OF SKOPJE и не очекуваат светли денови!
Видов сега на ТВ, доста биле жустри вчера желкиве :toe:
На еден од поглавниве му дупнале главата, а истиот имаше гипс на раката до претходниот меч :nesvest:
Другариве што беа ме известија дека педериве мавале кај ќе им текне :tapp:
Да ја ебам Јанкуловска во бркчето гоцевско :pusk:

Што може да се очекува од џандари со едвај завршено 4одд и шест месечен курс!? Сигурно памет и размислување не... Битно ги напикаа во МВР, од рамковен до прекукуровен сите до еден, а на сиротите да им дадеш две нацртани кози, ќе ги изгубат :kesa:

Што може да се очекува од џандари со едвај завршено 4одд и шест месечен курс!? Сигурно памет и размислување не... Битно ги напикаа во МВР, од рамковен до прекукуровен сите до еден, а на сиротите да им дадеш две нацртани кози, ќе ги изгубат :kesa:

Ги гледав како се перчеа пред некој ден во една сендвичара во Тафталиџе. Поголема сељнштана немам видено. Маваа некој селски акцент, и ја малтретираа продавачката :tapp:
И едни такви ликови да ме нарекуваат наркоман и криминалец :tapp: До кај дојде светов :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom