Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа ќе си бидите сами на Север:smir:

Мене тоа ми е јасно,само некои погоре се силеја.

Времево е топ,очекувам добро дерби и победа за Вардар,мој тип 1-0.

Нема врска, сабајле тргнуваме преполни 2 автобуси, плус коли... :helou:

Ај у курац неможев да спијам од возбуда:vozbud::vozbud::vozbud:
И конечно дојде долго очакуваниот ден.
Игра магично, магичнооооооооооо Вардар игра фантастичноооо:vardar::baklja::baklja:

И јас како Saber Rider, не можев да спијам од возбуда и сабајлево 100 пати станав да проверам колку е саат дали дошло време да тргнам од дома.
Ајде другари да ги(туруру) денес.:helou:

super bese bevme okolu 800 dusi i na ckembarite im odrzavme lekcija po navivanje
cestito pobeda i neka ni se mnozat

До кога ќе го пушиш пелистеееер, пелистеееер, пелистееееер :bip:
Ајде честито победааааа:vozbud::vozbud:
Меч како што се очекуваше. Без многу шанси (една за нас преку Милевски, и една статива за Пелистер). Попацарски гол одамна немаме дадено. Се плеткасе тој во шеснесетник и му спуца шпиц на голманов. Ајт :bip:
На трибина бевме околу 800 души, а на цел стадион околу 2 500 гледачи :toe:
Се појавија и околу 120 Чкембари кои достојно си навиваа од нивниот дел. Очекувано мечот помина без инциденти, со нормални провокации и навредливи песни. Навивањето кај нас го оценувам вака.
Први 25 мин-осмица
25-45- двојка:pop:
второ полувреме- Царувавме :) Солидна кореографија малку пиротехника за се на се да кажам дека во ова пријатно попладне во Скопје, Битолчани ги победивме на сите полиња:blabla:

Први 25 мин-осмица
25-45- двојка:pop:
второ полувреме- Царувавме :) Солидна кореографија малку пиротехника за се на се да кажам дека во ова пријатно попладне во Скопје, Битолчани ги победивме на сите полиња:blabla:
Се сложувам,на почетокот беше топ,али после тоа неколку минути од како влегоа битолчанките :), бевме бедни.Тие па шминкеритре не сакаа да се спуштат доле да навиваа,да не ги фати сонце случајно.
Второ полувреме,одлично,без глас останав.А тоа баклљите мамето им го ебам,уште ме гребе грло од нив и смрдам од нив.Одма до мене ја пуштија на земја бакљата,се угушив...........

И најбитно од се,1-0 победа :):helou:

Epa ajde neka ni e cestito pobedata NEKA PATAT SELJACINJATA, navivanjeto ne bese na nivo mora da se priznae vo vtoroto poluvreme se podobri so pirotehnikata se krena atmosferata, morase da ima podobr organizzacija ova vazi za prvoto poluvreme od 20ta min pa do kraj, vise vo vtoro poluvreme se konsolidiravme i bese na nivo navivanjeto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom