Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
.заборави да напоменеш дека Комити тепаат и животни,кога децата и жените не им се во близина:pos2:

bravo be... jako vi e da i se sprotistavate na eden 11 god. dete koe ve "navreduva", nisto ne e cudno koa se zbori za vas, naviknati ste da se tepate so zeni i deca i na kraj vikate tepavme shverceri haha, 11 god. dete ne moze da bide clen na navivacka grupa a kamoli na shvercerite. Sramota! ova ne e hrabar akt tuku kukavicki, takvi ve znaevme sekogas. Sekogas mediumite krivi za vas cccccc
Не сери мочко. Делот од нашите што се спротиставил биле на возраст 15-17 години исто колку и вашите. Детето лапнало камен, можеби и некој од вашите го погодил :helou:
Како зборите демек како сме тепале деца ќе помисли нбекој што чита дека навивачкиве групи просдечна возраст им е 40 години :pos:
Не мрси муда кога знаеш дека и кај вас и кај нас има барем 50% деца од 15-16 години, истите кои вчера се сретнале на плоштад. Го јадевте, жалам:(
Вечерта шверцери пробале да се одмаздат на потегот одд судска палата до бит пазар, али ништо од одмаздата :bip:

Еве ја најновата табела,Победа можеше да ни бега повеќе ама услуга ни направи Милано
1ренова 45
2работнички 40
3металург 31
4пелистер 26
5силекс 26
6турново 24
7тетекс 20
8победа 19
9Вардар 16
10милано 6

Еве ја најновата табела,Победа можеше да ни бега повеќе ама услуга ни направи Милано
1ренова 45
2работнички 40
3металург 31
4Пелистер 26
5силекс 26
6турново 24
7тетекс 20
8победа 19
9вардар 16
10милано 6

Како што знаем вие имате 13, одземени ви се 3 бодови ми се чини, не ми текнува зошто.

Ај некој нека даде рапоредот со кој играме после пАлистер неможам да го најдам го нема ни на ФФМ сајтот:toe:

bravo be... jako vi e da i se sprotistavate na eden 11 god. dete koe ve "navreduva", nisto ne e cudno koa se zbori za vas, naviknati ste da se tepate so zeni i deca i na kraj vikate tepavme shverceri haha, 11 god. dete ne moze da bide clen na navivacka grupa a kamoli na shvercerite. Sramota! ova ne e hrabar akt tuku kukavicki, takvi ve znaevme sekogas. Sekogas mediumite krivi za vas cccccc

А коа ќе се соберат 10 Албанци на еден копиљ македонец што тогаш?
Ич не ми егајле за овој 11 годишниов тие низ цел Центар пукаат рекети и беше време ќутек да изедат.
И што ако беше еден македонец повреден од група на Албанци?Тогаш они не се криви нели?
Зошто бе секад нив мора да се слушаат и Комити да се криви.
Изнервирани од поразот.Ма немој молим те.Ебате оправдување дека Комити се криви.

Ај некој нека даде рапоредот со кој играме после пАлистер неможам да го најдам го нема ни на ФФМ сајтот:toe:
После Пелистер играме со Турново у гости...за понатака не знам

А коа ќе се соберат 10 Албанци на еден копиљ македонец што тогаш?
Ич не ми егајле за овој 11 годишниов тие низ цел Центар пукаат рекети и беше време ќутек да изедат.
И што ако беше еден македонец повреден од група на Албанци?Тогаш они не се криви нели?
Зошто бе секад нив мора да се слушаат и Комити да се криви.
Изнервирани од поразот.Ма немој молим те.Ебате оправдување дека Комити се криви.
Ова највеќе ме насмеа,комити ги нападнале бидејки биле гневни од поразот на Вардар:pos2:,колку глупи медиуми имаме:toe:.Што има врска поразот со тоа коа шипците провоцираат кај стигнат:toe:

Ова највеќе ме насмеа,комити ги нападнале бидејки биле гневни од поразот на Вардар:pos2:,колку глупи медиуми имаме:toe:.Што има врска поразот со тоа коа шипците провоцираат кај стигнат:toe:
Медиумите од што немаат што да пишуваат,па ај сега ќе ги напаѓаат комити,ќе пишуваат глупости,зашто биле изнервирано од поразот на Вардар,нападнале луѓе на плоштад,со кој памет само пишуваат такви глупости:toe:

Се огласија и Комитите.
„Се случи уште еден обид да се оцрни нашиот образ со тоа што бевме генерализирани и остро нападнати поради постапките на неколкумина. Вестите кои беа пренесени не тераат да веруваме дека во нашите ТВ куќи нема образован кадар.
HTML:
Ова не е прв пат навивачката група на Вардар хулигански да се однесува пред или по натпревар, минатата година во август дојде до пресметка со жителите на Нерези. Тогаш Комитите ја обвинија полицијата дека селективно ги применува законите“, рекоа тие.

Ццццц ка што знам ова што го означив не сте го кажале во демантот,а тие го пишале.Вака се добива многу погрешна слика за вас.

Луда работа е ова што прави а1 телевизија
Пастирам делови од нивниот веб сајт
...според очевидци каменувањето го започнале без никаков повод и причина. Каменувањето не било кон друга група навивачи туку кон граѓаните кои биле на плоштадот, утврдила истрагата.

Ова е дел од веб сајтот на а1, погоре има изјава од Иво Котевски, каде што никаде не кажува дека ова се утврдило со истрагата така да се чудам која истрага го утврдила тоа?
Ова а1ахметовизија што го прави врз навивачката група Комити во ниеден случај не доликува на професионализам.
Пласираат информации без никаква поткрепа.
Јас се прашувам како истите тие луѓе 1000 пати минале низ плоштадот кога Вардар изгубил и не направиле проблем а баш сега почнале да тепаат се живо и диво без причина?
Инаку смешни се изјавите на невладината Разбуди се, кога би знаеле дека целокупниот нивен состав е од навивачката група на Слога

Одамна требаше да покажите заби,оти почнаја да не се трпат поќе.Чувајте си го градот а и заедно државата.Можи вака испаѓа на не цивилизиран начин но со нив треба и полошо.:oftopic:

па скоро сите групи во МК,можат да направат некоја контра пропаганда на А1,наједноставно и најпросто е испишување на пароли во секој град против А1 и после правиш едно клипче со ударна песна:) колку толку барем младите ќе ги привлечеме,
е тука ќе се види колку сме сложни:toe:

Ех, а Велија сеа влезе кај вас као што знам ... а А1 е негово гомно.
Судир на интереси, хм:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom