Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
57227230.png

Ова со Христов ми станува дежа ву:tv:
А што мајка бара да доаѓа воопшто?!
Начукал 35-6 години и игра по некој си десето разредни екипи.И да доаѓа нема ни да биде некое засилување веќе.

На 28ми Февруари започнува останатиот дел од првенството, играме на домашен терен со Милано, имајте во предвид дека ова може да биде решавачка утакмица за нашиот клуб ! Затоа мора да го бодриме Вардар, да бидеме во што поглем број и да дојдеме до победа која ќе ни биде и тоа како многу значајна.

Иначе можно е да дојдат и некои навивачи на милано, минатата сезона знаете дека се случи инцидент со Албанците таму кога игравме кај нив, така да ако дојдат ќе биде доста интересно, затоа Комити планирајте уште сега, мора да се собереме во бројка над 500+! Ова е многу важна утакмица за ВАРДАР !!!

ЕДЕН Е ВАРДАР !!!

На 28ми Февруари започнува останатиот дел од првенството, играме на домашен терен со Милано, имајте во предвид дека ова може да биде решавачка утакмица за нашиот клуб ! Затоа мора да го бодриме Вардар, да бидеме во што поглем број и да дојдеме до победа која ќе ни биде и тоа како многу значајна.

Иначе можно е да дојдат и некои навивачи на милано, минатата сезона знаете дека се случи инцидент со Албанците таму кога игравме кај нив, така да ако дојдат ќе биде доста интересно, затоа Комити планирајте уште сега, мора да се собереме во бројка над 500+! Ова е многу важна утакмица за ВАРДАР !!!

ЕДЕН Е ВАРДАР !!!
Пази да не дојдат :pipi:
Ахх како не ги подбравме кога дојдоа уште кога Брацо беше спонзор. Како не набркаа тогаш од стадион, да ти ебам џандарите:tapp: Само малце испија камења тогаш :), а и лани не поминаа баш најдобро :) Али не ми се верува да дојдат кај нас, особено затоа што имаме само една трибина сега:nenene:

Искусниот 34годишен напаѓач Зоран Мисердовски е нов играч на вардар

Мореее, ги собравме сите екс Слогаши :) Да ги имавме пред 10-тина години, ќе бевме шампиони тогаш:pos2::pos2::pos2:
Нема да заборавам дека Мисердовски утна од пред гол во 92 минуа од гостувањето во Прага кај Спарта :( Btw имам еден албум (врска немам од каде ми е) и во него ги има Вардар и Слога :pos2::pos2::pos2::pos2:
И ја имнам сликичката од Мисердовски:back:

Искусниот 34годишен напаѓач Зоран Мисердовски е нов играч на вардар
Супер ќе ни дојдат вакиви стари волци во екипа,можда ќе бидат спори ама како викаат без старца нема ударца :wink:
И Saber rider што вика за во Прага 92 мин. тогаш и солза пуштив од нервоза.

Хахаха... иаме уште фора за да го стигнеме Милан во старост на играчите:pos2:Засега уште сме дечиња од забавиште во споредба со нив.

Ехх како ни фалат сега Беќири, Бегановиќ , а може и Неџмедин Мемеди да го реактивираме:pos2: бар кога им ја собравме славната генерација на Слога, бар да ги лапневме Мазнов и Станковски :vozbud:
Шала на страна. И ова што дојде може да се карактеризира како добро во една ваква ситуација :)

Само едно ме интересира сега........Кој ке ги плака овие засилувања?:toe:

Pa vljda svesni se deka nema pari u klubot pa koa ke ima ke im se dade po nesto

Ете тоа е лошото, шо после два-три натпревари гарант ке се закануваат со штрајк доколку не бидат ислплатени!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom