Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Karev ako ostane i Delcev i Guli ako dojdat sampioni sme :))) mala sala, vaka pisav radi pecatnata greska Karcev sto mislese, vo sekoj sluca dojdoa izduvani igraci ali od niv se ocekuva da izborat opstanok, inace sobranievo sea gleam na 26ti samo se menja ali valjda koa ke dojde to famozno sobranie ke ima nekakva korist i ke znaci spas za Vardar

Денеска на пријателската со Напредок од 1-0 со голот на Ардијан Нухиу

Па играле во Албанија и Израел минатата есен, веројатно се спремни за нашава Лига. Исто така и Шабани од Металург треба да потпише за Вардар. Со овие играчи и евентуално уште некое засилување плус (се најавуваат Милевски и Илиевски од Ѓорче), мислам дека имаме реални шанси за опстанок.

Ako мислиш на Емир Шабани тој потпиша за Победа :helou:

Конечно некој убави вести и за Вардар :vozbud:, иначе знае некој со кој играме прва утамица сеа од лигава мислам дека со милано али не сум сигурен:toe:

Конечно некој убави вести и за Вардар :vozbud:, иначе знае некој со кој играме прва утамица сеа од лигава мислам дека со милано али не сум сигурен:toe:

28 Фебруари, Вардар-Милано:vozbud:

Милано се појачале ке биде тешка утакмица ама верувам со наша помош ке дојдеме до победа напред Вардар со тебе се Комитиии.

Појачани се, да им ебам се да им ебам. Ги вратиле и тоа кртовите Брандо и Статовци (незнам колку е точна информацијава, али така налушнав:)), али сепак мислам дека ќе паднат на градски. Сигурно не успеале да ги покријат сите линии во составот, туку слично како нас, го скрпиле тимот во последна секунда :smir:

Ajde airlija rabota so sponjovite partal ke pravime. Zemete uste nekoj od Sljoga, taman so svercerite zaedno ke si navivate. I posle ovde na forumov mi kazuvaat stalno sum kritikuval. Aloooooo apasaaaana sram ste za Vardar. Kjutite ko dundi sea, a vo klubot se napikaa marsovci od Aracinovo, Zajas, Velesta. Ajde sea guskajte se vie golemite patrioti i uckite. Ccccccc

Еј ало куртон, ај бе малку олабави ги луѓето. Имаше ти период од 2 години да му помогнеш на клубот. Зашто со ништо не помогна туку само објаснуваш тука!?

57227230.png

Ова со Христов ми станува дежа ву:tv:

Ajde airlija rabota so sponjovite partal ke pravime. Zemete uste nekoj od Sljoga, taman so svercerite zaedno ke si navivate. I posle ovde na forumov mi kazuvaat stalno sum kritikuval. Aloooooo apasaaaana sram ste za Vardar. Kjutite ko dundi sea, a vo klubot se napikaa marsovci od Aracinovo, Zajas, Velesta. Ajde sea guskajte se vie golemite patrioti i uckite. Ccccccc
Ама ти изгледа стварно не си ко што треба. Каква врска имаат навивачите со носењето играчи. Па си има задужено луѓе во клубот (Сетинов и Демир) за таа работа. А и што има врска, кои се и од кај се играчите што се носат. Битно да играат ко што треба и Вардар да има корист од нив. Ако сакаат и вонземјани нека бидат. Артим Шаќири кога праеше парче за Вардар и Македонија, тебе лошо да не ти беше случајно?! Ебати шупакот прост.

] Абе доста веќе го критикуваш Вардар ми се здосади од тебе,само збориш ова треба тоа не треба и се фалиш само со тоа дека си бил на јужна 50 пати и си дал карта за Вардар ко божем господ за муда си го фатил!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom