- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
сетинов бирал помеѓу борис трајковски во маџари и цементарница во кисела вода
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo gostovanje na Ckembari, ne se pravete ludi! Nema ni da se obidat da dojdat i ke se vadat na toa deka dzandari ne im dozvolile da prisustvuvaat. A sto se odnesuva do izborot na stadioni, toa e toa. Ima desetina tereni vo Skopje od koi samo Gradski e so povekje od 2 tribini. Ako ne se lazam samo Kokta e so povekje od edna tribina. Zalno e za grad od koj doagjaat 4 sampionski ekipi...
Подобро ќе беше да се игра или на Кокта или на Локомотива стадионот...
Па ја ги бирам Кокта и локомотива зошто се во моја населба:baeh:На КОКТА едното трибинче се смета за ложа, така да има само една трибина за навивачи. Сите други терени во Скопје имаат само една трибина
За кого како:helou: Конечно имам прилика да го гледам Вардар во моја општина и да не идам сто саата за да стигнам до градскиИнаку на Локомотива е ужасно да се игра:smir: Како прво нема да дојде жив човек да гледа. Во Ѓорче не е лошо, ама постои шанса да ги вратат Македонија ЃП во лига и тогаш кај ќе идеме
Затоа Кисела Вода е вистинскиот избор, плус населението од нашата општина е многу поголем фанатик за фудбал, отколку населението во Карпош и Центар, кое живее најблиску до Градски
![]()
Па ја ги бирам Кокта и локомотива зошто се во моја населба:baeh:
:pos2:Таман работа да се жалам...Само изразувам желба каде да се игра:wink:А иначе тој стадион колку трибини има?:kesa:Ајде не се жали и градски ти е блиску ондакОстај и ние малку од другиов дел на градов, да се порадуваме малку повеќе
Конечно ќе се чувстувавм како да ми се игра баш на ДОМАШЕН терен
![]()
:pos2:Таман работа да се жалам...Само изразувам желба каде да се игра:wink:А иначе тој стадион колку трибини има?:kesa:
:pos2:Конечно ќе дочекаме Вардар пак да полни стадиони.Една трибина имаНе сум бил таму, уште кога изигравме 2:2 со Цементарница пред 3 сезони
Колку што ми останала во сеќавање, не верувам да собира повеќе од 500 гледачи
![]()
Дефинитвно ќе биде поубава глетка, отколку пшразниот градски:pos2:Конечно ќе дочекаме Вардар пак да полни стадиони.![]()
Да да,каде каде поубава гледка би била него празан Градски.Дефинитвно ќе биде поубава глетка, отколку пшразниот градски
Инаку трибината наликува на онаа во Железара, односно на делот од трибината кај што нема столчиња. Трибината е цементирана само, без столчињаТака да ако се напуца многу народ, максимум што би можело да се собере е околу 800 луѓе можеби
![]()
Да да,каде каде поубава гледка би била него празан Градски.
Плус 100 пати е поевтионо е да се игра таму него на Градски.Јест да малце е далеку али не е тоа проблем некој.Ако на некого му е стало до клубот ќе иде и до Кадино ако треба.![]()
Од љубов не се бегааа....Ако треба и до Јурумлери ќе идеме бе...:pos2::pos2::pos2:Да да,каде каде поубава гледка би била него празан Градски.
Плус 100 пати е поевтионо е да се игра таму него на Градски.Јест да малце е далеку али не е тоа некој проблем.Ако на некого му е стало до клубот ќе иде и до Кадино ако треба.![]()
Ако играме во Кисела Вода, нема никој да ни дојде на гостувањеНи шверцери не би ни дошле, па камоли едни пемпелиња ко Битолчаниве:smir: Конечно ќе го гледам Вардар во моја општина. Плус ќе има сто пати повеќе публика отколку на градски:smir:
Штета што трибината е мала:jaj: А како опција за домашен терен можевме да го одбереме и Чаир![]()