Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
plakat.jpg

ajde ke gi ebeme po 2 pat

ne e tocno. sverceri bea 3 avtobusa trgnati za tetovo ne gi pustija na patarini i se vratile site 3 avtobusa nazad sto e najinteresno se vratile po voviot avtoban taka da ne vlegle niz ulicki a ne veruvam deka im otisle vo cair da gi tepat.
Epa veruvaj deka nekoi nasi otisle u cair da se tepaat ali nisto ne se desilo, ali ne e bitno se blizi eden natprevar kaj sto gadno ke go jadat. Pozdrav do sverceri da im ebam majkite zabule4ni albanski:drk:

Еве уште една слика
Видете воџата на чкембари што пие...:pos::pos::pos:
Pelister_-_Vardar_109.jpg
hahahahaahahahahhaahhahahahaha,a nas ne ne pustija da vneseme megafon.Bitolski pederski dzandari:pos2:

Во недела кој е за...се собираме првин во кафанче на мезење и после сите на стадион :vozbud::je:

колку ќе бие карта на северна?

Vardar ke si tepa 2-0

Браво за дечково !!!:toe:

Солидна игра на Вардар, добро навивање на Комити...Се на се супер!!! И по подолго време мислам дека колку толку заличи Градски со публика, не знам колку имаше точно ама мислам дека солидна бројка.

Фала што ми го разубавија денот!!!

Сега само што се вратив од стадион...браво за момците си тепавме, Милано изгуби и сега сме 3 бода разлика...за навивањето одлично само на почетокот на второто полувреме привте 2-3 минути дури да се орагнизираме тоа мала забелешка само...последните минути беа најдобри цела трибина рипавме и мавтавме со маици, шалови мотки едно друго...бевме 500+ цела трибина бевме...скоро до оградата што е поставена...се на се одличен реултат одлично навивање

Браво за дечково !!!:toe:

Солидна игра на Вардар, добро навивање на Комити...Се на се супер!!! И по подолго време мислам дека колку толку заличи Градски со публика, не знам колку имаше точно ама мислам дека солидна бројка.

Во право си. Имаше солидна бројка за наши услови, во најголем дел навивачи на Вардар, а играчиве се потрудија да не израдуваат.

Pa imase okolu 3500 po moja procenka. I Milano ni bega 4 a ne 3 boda. Se na se interesna atmosfera se podzatopli vremeto i op malce publika. Slednoto kolo mislam so Sileks igrame doma vo cetvrtok(nezgoden den)

Ајде честито победа и се надевам на крајот може да се нападне и второто место на Ренова за сигурно играње во Европа лигата.

се сложувам со ова мислење, добар натпревар се на се, поактивни беа првите 15ина и последните 15ина минути, впрочем тогаш паднаа и головите, браво за комити кои се погрижија за добрата атмосфера ова неделно попладне, еве и еден краток видео-клип од навивањето како изгледаше од јужна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom