Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epa veruvaj deka nekoi nasi otisle u cair da se tepaat ali nisto ne se desilo, ali ne e bitno se blizi eden natprevar kaj sto gadno ke go jadat. Pozdrav do sverceri da im ebam majkite zabule4ni albanskine e tocno. sverceri bea 3 avtobusa trgnati za tetovo ne gi pustija na patarini i se vratile site 3 avtobusa nazad sto e najinteresno se vratile po voviot avtoban taka da ne vlegle niz ulicki a ne veruvam deka im otisle vo cair da gi tepat.
hahahahaahahahahhaahhahahahaha,a nas ne ne pustija da vneseme megafon.Bitolski pederski dzandari:pos2:Еве уште една слика
Видете воџата на чкембари што пие...
![]()
Vardar ke si tepa 2-0
Gi pcujete albancite, a albancite vi go vadat Vardar od gomna.
Во право си. Имаше солидна бројка за наши услови, во најголем дел навивачи на Вардар, а играчиве се потрудија да не израдуваат.Браво за дечково !!!
Солидна игра на Вардар, добро навивање на Комити...Се на се супер!!! И по подолго време мислам дека колку толку заличи Градски со публика, не знам колку имаше точно ама мислам дека солидна бројка.
Фала што ми го разубавија денот!!!
Солидна игра на Вардар, добро навивање на Комити...Се на се супер!!! И по подолго време мислам дека колку толку заличи Градски со публика, не знам колку имаше точно ама мислам дека солидна бројка.
Фала што ми го разубавија денот!!!