S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајдее испомеша баби,жаби и мајмуни.Ова е дерби натпревар и нормално е натпреварот да биде тврд и неизвесен. Сите играчи даваат 200% од своите можности на вакви натпревари. Што има врска мојот претходен коментар со судијата!?!?!? Ти сложувај се со кого сакаш, али немој да ми солиш памет што и како сум гледал ок? Тоа на некој од вашата дружина "копиљаци" било тоа да е на групата од 8 луѓе што одат на кошарка или на оние тројца што одат на дерби во фудбал...
Некои автобуси се расипаа па затоа имаше проблеми...инаку за бакљадата на комити...ќе беше уште подобра ако на врата не ги заплениа 3те димни и 15те бакљи...ама што сакаш кога 3 пати ќе те претресат...^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Аааааааааааааааааааааааааааа...![]()
Не можам да прекинам да се смеам... Јовеееееееее каде си...
И да, имаше офсајд за поништениот гол, а играчот на Пелистер кој физички го нападна судијата треба да добие дисциплинска казна, и тоа од подолго време, за памет.
А зошто каснеа толку автобусите?
:pos2::pos2::pos2:хахахахахаха јакоооо:pos2::pos2::pos2:Еве уште една слика
Видете воџата на чкембари што пие...
![]()
не бе брате он ти е КЕЖУАЛ КОМИТА:pos2::pos2::pos2:А погледнете го типот што е заокружен со црвено како е облечен :helou: Човекот изгледа или залутал на ова гостување, облечен е како да оди во кафич со сако и кошула и мене не ми е јасно како се нашол со комити, или пак од претходната вечер кога бил бо град не се соблекол и директно продужил за Битола :pos2::pos2::pos2:
![]()
У секој случај типот се гледа дека одскокнува од другите навијачи :helou:
не бе брате он ти е КЕЖУАЛ КОМИТА:pos2::pos2::pos2: