Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
pelistervardar035l.jpg
pelistervardar053.jpg

Еве уште една слика
Видете воџата на чкембари што пие...:pos::pos::pos:
Pelister_-_Vardar_109.jpg

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Аааааааааааааааааааааааааааа... :pos:
Не можам да прекинам да се смеам... Јовеееееееее каде си...

И да, имаше офсајд за поништениот гол, а играчот на Пелистер кој физички го нападна судијата треба да добие дисциплинска казна, и тоа од подолго време, за памет.

А зошто каснеа толку автобусите?

Ова е дерби натпревар и нормално е натпреварот да биде тврд и неизвесен. Сите играчи даваат 200% од своите можности на вакви натпревари. Што има врска мојот претходен коментар со судијата!?!?!? Ти сложувај се со кого сакаш, али немој да ми солиш памет што и како сум гледал ок? Тоа на некој од вашата дружина "копиљаци" било тоа да е на групата од 8 луѓе што одат на кошарка или на оние тројца што одат на дерби во фудбал...
Ајдее испомеша баби,жаби и мајмуни.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Аааааааааааааааааааааааааааа... :pos:
Не можам да прекинам да се смеам... Јовеееееееее каде си...

И да, имаше офсајд за поништениот гол, а играчот на Пелистер кој физички го нападна судијата треба да добие дисциплинска казна, и тоа од подолго време, за памет.

А зошто каснеа толку автобусите?
Некои автобуси се расипаа па затоа имаше проблеми...инаку за бакљадата на комити...ќе беше уште подобра ако на врата не ги заплениа 3те димни и 15те бакљи...ама што сакаш кога 3 пати ќе те претресат...

Како што кажа тој бугаринот ... "Не мразат, а ни пиит бирата" :pos2::pos2:

А погледнете го типот што е заокружен со црвено како е облечен :helou: Човекот изгледа или залутал на ова гостување, облечен е како да оди во кафич со сако и кошула и мене не ми е јасно како се нашол со комити, или пак од претходната вечер кога бил бо град не се соблекол и директно продужил за Битола :pos2::pos2::pos2:

2mdm1yc.jpg

У секој случај типот се гледа дека одскокнува од другите навијачи :helou:

А погледнете го типот што е заокружен со црвено како е облечен :helou: Човекот изгледа или залутал на ова гостување, облечен е како да оди во кафич со сако и кошула и мене не ми е јасно како се нашол со комити, или пак од претходната вечер кога бил бо град не се соблекол и директно продужил за Битола :pos2::pos2::pos2:

2mdm1yc.jpg

У секој случај типот се гледа дека одскокнува од другите навијачи :helou:
не бе брате он ти е КЕЖУАЛ КОМИТА:pos2::pos2::pos2:

Се запалија чкембарчињата... Ги нема нигде 1 година, се собираат само кога играат со Вардар дома и одма почнуваат со фалење :tapp: Не да гледаат да дадат поддршка на тимот да не испадне во втора лига, они се јачаат на форуми, каква мизерија од навивачи...

не бе брате он ти е КЕЖУАЛ КОМИТА:pos2::pos2::pos2:

Да да :pos2::pos2: А погледни му и фаца како да кажува абе што барам јас овде :helou: Буквално таак е намрштен како пијан да бил и да не знале што прави па кога стигнал бо битола на трибина се освестил, кај се наѓам јас? :pos2:

Еве една песна што една типка ја пишала на профилот на Вардар на фејсбук:

Koga se vo Skopje,glumat parketi
pazarat vo Skopj e,zosto vo s.bitola nema marketi,
bitolskite studentki se ebat vo Skopje za pari
em ebani,em so nivni pari Skopje se gradi.

Pelisterskite ckembari se gordi na
pelister i karolina,
a taa da uspee tuka skoka na
Skopskite k****vi kako na trambolina.

Demek i s.bitola imalo fudbalski klub
za koj sekoj ~kembar du{a dava,
a ne znaat deka Vardar e ime
i na pelisterci vo usta }e im go stavat.

Koga se vo s.bitola glumat ma{ki
se pravat i jaki,
a koga se vo Skopje,zborat i skopski
zasto se picki sto mockaat vo gakji.

Go mrazat F.K. Vardar a se ke dadat
da igraat tuka,
isto kako sto biotolcanka na Skopski univerzitet
za 6-ka se e*e ko shtuka.

Bitolskite ,fraeri, imaat
forma na stomna,
se vikaat ckembari-sinonim za vrekji
polni so gomna.