Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Мирни зошо ќе се караме :)

Него тој на сликата не е Емилијан Станковиќ? :)))

2mdm1yc.jpg
%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BD.bmp

И овие Комити станаа против власта, срам да им е. :poss:

Комити Галериjа
Нашата галериjа беше збогатена со слики.
Додадени се слики од сезоните од 1987 до 2000година, исто и од 5годишната прослава на Лоjал Фанс, како и колажи.
Повеќе слики ќе бидат додадени во деновите што следат, сега уживаjте во веќе ставените.
Во скоро време ќе поставиме и нови ретро видеа, за кои ќе бидете нахнадно известени.
http://www.komiti.org/gal1/gallery2/main.php?g2_itemId=14
Комити Запад, гордост и сила since 1987

Уште тој куртонот Емилијан да бил за Вардар :)
А од кај знаеш може и е за Вардар.Сепак мислам нив политичарите ги боли к.п за спорт едниствено ако има да се краде па тогаш:toe:

A zosto da im bide sram?
Sram li e da se bide protiv vlasta?

Хумор бе сине, хумор. :)
Инаку, нормално дека не е, но кога се работи за комити, не верувам дека тоа некогаш ќе се случи да бидат против власта. Мислам на оваа моментална власт, бидејќи идеално се поклопува со идеологијата на Комити. Што е добро. Комити се ултра десничарска група со националистички ставови и мене ми се допаѓа што навивачката група на мојот омилен тим има свое мислење, за разлика од останатите македонски па и балкански групи.

Така што, Емилијан као сдсоец у моментов тешко може да добие поддршка од Комити... :)

А од кај знаеш може и е за Вардар.Сепак мислам нив политичарите ги боли к.п за спорт едниствено ако има да се краде па тогаш:toe:
Не ги боли К, голем дел од политичарите имаат израснато на запад еден од нив е Ѓорчев...и уште многу други

незнам дали е вистина, затоа ве прашувам вас, тука(во тетово) се збори дека ВИЕ комитите сте ги пречекале во некоа населба тие гомната од чаир и сте ги згазиле?

Колку е ова точно? Ако знае некој нека објасни...

VOJVODI & KOMITI BROTHERS FOREVER!!!

незнам дали е вистина, затоа ве прашувам вас, тука(во тетово) се збори дека ВИЕ комитите сте ги пречекале во некоа населба тие гомната од чаир и сте ги згазиле?

Да и тука има такви гласини, ама не знам колку се точни, бидејќи требаше една кола да отиде за Тетово ама поради лични обврски на сопственикот на колата не се отиде, сега не знам дали друга екипа била отидена...
Инаку денеска стрелец за Вардар беше Емурлаху во 30 минута

ne e tocno. sverceri bea 3 avtobusa trgnati za tetovo ne gi pustija na patarini i se vratile site 3 avtobusa nazad sto e najinteresno se vratile po voviot avtoban taka da ne vlegle niz ulicki a ne veruvam deka im otisle vo cair da gi tepat.

ne e tocno. sverceri bea 3 avtobusa trgnati za tetovo ne gi pustija na patarini i se vratile site 3 avtobusa nazad sto e najinteresno se vratile po voviot avtoban taka da ne vlegle niz ulicki a ne veruvam deka im otisle vo cair da gi tepat.
Зошто не веруваш, не се случило порано Комити да тргнат во поход по шверцери. Се случувало, само во последно време среќа што полицијата знае што може да се случи, па реката е комплетно блокирана од полиција, и тоа е добро што е така.

Инаку, за ова не знам, и мене ме интересира дали има некој од комити да даде некаква изјава.:nesum:

Поголемиот дел од луѓето кои ги прашав ми кажаа дека ги тепале, а помал дел ми кажаа дека немало никакви инциденти па сеа...

Во недела градско дерби Вардар-Работнички собирање пред фонтана во 14.00

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom