Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
изгледа Јанкер се откажал од фудбал.....така слушнав не е сигурно.Ако е тоа вистина четворица напаѓачи ќе има не петНајкасно до среда Даниел Љубоја треба да потпише за Вардар. Ај ќе видиме како ќе функционира нападот. Ќе имаме 5 ако не и повеќе напаѓачи на располагање.
Кој е тој Бишевац и каде игра во моментов?Да ли је тачно да је главни финансијер клуба српски бизнисмен Мишко Поповић?
као и да је у управи клуба Аца Булић?
Прочитао сам вест да хоће да доведу за тренера Степановића, као и Љубоју и Бишевца!
ke dojde u teteks, nema da se otkaze.изгледа Јанкер се откажал од фудбал.....така слушнав не е сигурно.Ако е тоа вистина четворица напаѓачи ќе има не пет
ke dojde u teteks, nema da se otkaze.
moja pretpostavka. tocno deka se zborese ama ne znam sto bidna, ama zos da se otkaze koj moze da dojde u teteks i da mu pomogne na klubot od svojot grad u borba za 1 liga, barem ovaja polusezona.Колку е точно ова? Имаше најави на крај на прва полусезона, кога Трифун излезе од Вардар, тогаш се збореше дека ќе доаѓа у Тетекс. За сега незнам.
pa neznam neso kladilnica kao imal sega u skopjeКолку е точно ова? Имаше најави на крај на прва полусезона, кога Трифун излезе од Вардар, тогаш се збореше дека ќе доаѓа у Тетекс. За сега незнам.
pa ne mora odma da dojde neka dojde na letoSrbi vraćaju Vardar na staze slave
Еве и србиве пишуваат за ова, али Бишевац кажал дека нема намера да дојде у Македонија и дека му е добро у Франција.
pa ne mora odma da dojde neka dojde na leto