Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Најкасно до среда Даниел Љубоја треба да потпише за Вардар. Ај ќе видиме како ќе функционира нападот. Ќе имаме 5 ако не и повеќе напаѓачи на располагање.

Најкасно до среда Даниел Љубоја треба да потпише за Вардар. Ај ќе видиме како ќе функционира нападот. Ќе имаме 5 ако не и повеќе напаѓачи на располагање.
изгледа Јанкер се откажал од фудбал.....така слушнав не е сигурно.Ако е тоа вистина четворица напаѓачи ќе има не пет

Да ли је тачно да је главни финансијер клуба српски бизнисмен Мишко Поповић?

као и да је у управи клуба Аца Булић?

Прочитао сам вест да хоће да доведу за тренера Степановића, као и Љубоју и Бишевца!

Точно, само Степановиќ нема да биде тренер затоа што е назначен да биде скаут за таленти од Балканот од страна на германските клубови

Да ли је тачно да је главни финансијер клуба српски бизнисмен Мишко Поповић?

као и да је у управи клуба Аца Булић?

Прочитао сам вест да хоће да доведу за тренера Степановића, као и Љубоју и Бишевца!
Кој е тој Бишевац и каде игра во моментов?

Милан Бишевац игра у Ленс али од каде ова инфо појма немам,али сепак супер би било и он да дојде.

Охоооо и како би било добро да дојде у Вардар. Поранешен играч на Звезда, се покажа во одлично светло заедно со Стојковиќ и веднаш беа продадени на Ленс. Супер играч али колку е вистина ова незнам. Колку и да има пари Поповиќ, незнам кого би го привлекол фудбалот во Македонија, да дојде и да игра овде по нашиве ниви. Додека не се средат некои работи во фудбалот во Македонија, неможеме да очекуваме звучни имиња кај нас.

Нема шанси да дојде Бишевац, барем според мене затоа што станува збор за супер фудбалер. Иначе сега игра во Валенсиен и пак ќе кажам дека нема никаква теорија да дојде кај нас

Колку е точно ова? Имаше најави на крај на прва полусезона, кога Трифун излезе од Вардар, тогаш се збореше дека ќе доаѓа у Тетекс. За сега незнам.
moja pretpostavka. tocno deka se zborese ama ne znam sto bidna, ama zos da se otkaze koj moze da dojde u teteks i da mu pomogne na klubot od svojot grad u borba za 1 liga, barem ovaja polusezona.

Колку е точно ова? Имаше најави на крај на прва полусезона, кога Трифун излезе од Вардар, тогаш се збореше дека ќе доаѓа у Тетекс. За сега незнам.
pa neznam neso kladilnica kao imal sega u skopje

pa ne mora odma da dojde neka dojde na leto

Кој будала бе брат ќе дојде од Франција да игра овде. Ем нема паре ка таму да зема, ем Франција е ДАЛЕКУ ДАЛЕКУ пред Македонија. За Љубоја ќе дојде тој, зошто има многу проблеми со дисциплината и затоа неможе да фати место, инаку топ играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom