Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
nemase. ke imase samo pogolem teror vrz grupata. ne si pravete filmovi.
Кано , што ќе кажеш на 11.милиона долг што вика пурашов? Нели се чистеле долговите, кој кого ебе овде?? Или полесно му е вака само да дига цифра секој следен пост на фејс? Искрено ми е прашањево , никакви напади кон тебе , или слично..Чисто ме занима твое мислење.

Кано , што ќе кажеш на 11.милиона долг што вика пурашов? Нели се чистеле долговите, кој кого ебе овде?? Или полесно му е вака само да дига цифра секој следен пост на фејс? Искрено ми е прашањево , никакви напади кон тебе , или слично..Чисто ме занима твое мислење.

vikam deka ne e tocno i deka si pisuva gluposti. redovno go pravi toa de...

normalno 300k se novi i aktuelni ali daleku sme od 11M plus ne se negovi pa sega samo odvlekuva vnimanie od porazot.

ne se nervirajte za toa dovolno e za porazot lol

vikam deka ne e tocno i deka si pisuva gluposti. redovno go pravi toa de...

normalno 300k se novi i aktuelni ali daleku sme od 11M plus ne se negovi pa sega samo odvlekuva vnimanie od porazot.

ne se nervirajte za toa dovolno e za porazot lol
Iste ednas bi te prasal, sto toj stočar, prevarant, kompleksaš ima što nekoj drug go nema osven sto e kuropusač na partijata i O.K ,pa ima nekakvi kvaliteti on da go izvadi negovoto Miravci od govna?

По вчерашната катастрофална игра играчиве веднаш ги започнале подготовките за гостувањето во Финска првата задача кој ќе добие најмногу на блек џек во Луксор на Блаце.

Attachments

• IMG_20260708_233240_730.jpg
    IMG_20260708_233240_730.jpg
    139 KB · Прегледи: 86
По вчерашната катастрофална игра играчиве веднаш ги започнале подготовките за гостувањето во Финска првата задача кој ќе добие најмногу на блек џек во Луксор на Блаце.
Така барале спонзорите, а и тоа е дел од тимскиот дух. И покрај толку комар играње, донесоа титула во македонска лига. Не знам повеќе што сакате….

Видете менталниов што пишал, бетер од свињата е :pos:

Прегледај го приврзокот 481926
Ретардираниов со очи ја нема видено Финска, ама битно знае дека трева не растело у најзелената земја во Европа. Нека го укрцаат у авионот за Куопио да оплакне малце очи од зеленилото.
sto e be kopilj? sto sakas da pisam, izgubivme i toa e... kapacitetot e toj, igracite se tie, budzetot tolku dozvoluva. ako najdes podobri sponzori kazi, ke te vrzam so tie sto treba i vodi go ti klubot ako ne ebi si mater i bidi blagodaren sto nekoj sepak se zamara. 2 godini plukate a koga se pari u prasanje 1000e nemoze da najdete za klubot. fudbal e skapa igracka.
Автоматски споено мислење:

jas samo vi objasniv sto se slucuvase u pozadina. jas odmana ne sum optimist za nisto povrzano so mkd.

pisuvajte si sto sakate od sega milenko neka vi prenesuva informacii za klubot.
Колку буџетот не е и не' може да биде изговор за неуспехот. Демек Купс плива во пари, па сега е мислена именка да им парираме. На секој што барем малку разбира фудбал, му е јасно дека главната причина е што Вардар има несоодветно селектиран тим. Што ради некомпетентност, што ради апашки афинитети на извршниот директор и стручниот штаб.

Везе ти нема муабетот.

Ретардираниов со очи ја нема видено Финска, ама битно знае дека трева не растело у најзелената земја во Европа. Нека го укрцаат у авионот за Куопио да оплакне малце очи од зеленилото.

Колку буџетот не е и не' може да биде изговор за неуспехот. Демек Купс плива во пари, па сега е мислена именка да им парираме. На секој што барем малку разбира фудбал, му е јасно дека главната причина е што Вардар има несоодветно селектиран тим. Што ради некомпетентност, што ради апашки афинитети на извршниот директор и стручниот штаб.

Везе ти нема муабетот.

sekoj sto razbira fudbal sfaka deka klub sto lani igral nereseno so cristal palace i onaa lozana sto ne rasturi ne e ni slab nitu ima mal budzet. i da za razlika od nas klub od finska pliva u pari. za pocetok karta im e 40e za domasni utakmici, za evropa i derbi e 100+, za stream i pay per view 10e... pa sega ti vidi... karta za protiv nas na veke resen dvomec e 93e. aj sega kazi ti kolku plati?

i se slagam selekcijata mozese da e podobra ali pak tesko deka ke gi pominevme.

sekoj sto razbira fudbal sfaka deka klub sto lani igral nereseno so cristal palace i onaa lozana sto ne rasturi ne e ni slab nitu ima mal budzet. i da za razlika od nas klub od finska pliva u pari. za pocetok karta im e 40e za domasni utakmici, za evropa i derbi e 100+, za stream i pay per view 10e... pa sega ti vidi... karta za protiv nas na veke resen dvomec e 93e. aj sega kazi ti kolku plati?

i se slagam selekcijata mozese da e podobra ali pak tesko deka ke gi pominevme.
Од кај го вадиш бе цениве, 93 евра?

Што е ова, Интер - Милан?

Цел свет го имаш прошетано, си бил на СП во Русија да гледаш пола првенство, и ми прати seatpick сајт за карти?

На официјалната на клубот најскапите карти се 35€.

ti seriozno mislis ke se zamaram da baram? taa izleze prva.

eve i 35e da pak e toa 10 pati poveke od mkd.
Автоматски споено мислење:

Ne lupaj so tvoite propagandi.. kartite im se od 17 do 35 evra. Toa se okolu 3 piva u bar. Sum bil na utakmici na KuPS, ne se nesto bolni po fudbal. Imaat nekoj prosek pon500 duši na utakmica...stadionceto im e beter od onoj u Gjorče, skapani drveni trribini ...hokejot im e na prvo mesto.

fudbaleri u evra se plakaat ne u piva. i tolku da se pak se 10 pati poveke od mkd. taka da dzabe palamudite kolku pari tolku muzika.

ti seriozno mislis ke se zamaram da baram? taa izleze prva.

eve i 35e da pak e toa 10 pati poveke od mkd.
Па види, си се замарал, си пребарал и си ја стаил цената што ти одговара на муабетот :D

На Вардар играчите земаат поголеми плати од тие на КуПС. И буџетот и вредноста е тука некаде. Така да тие флоскули дека они имале пари а ние не паѓаат у вода уште пред да почнат да се прават. А инаку Кано викаше самиот дека не смета дека ждребката не не помазила и дека уствари добро сме поминале

Back
На врв Bottom