Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
nemase. ke imase samo pogolem teror vrz grupata. ne si pravete filmovi.
Кано , што ќе кажеш на 11.милиона долг што вика пурашов? Нели се чистеле долговите, кој кого ебе овде?? Или полесно му е вака само да дига цифра секој следен пост на фејс? Искрено ми е прашањево , никакви напади кон тебе , или слично..Чисто ме занима твое мислење.

Кано , што ќе кажеш на 11.милиона долг што вика пурашов? Нели се чистеле долговите, кој кого ебе овде?? Или полесно му е вака само да дига цифра секој следен пост на фејс? Искрено ми е прашањево , никакви напади кон тебе , или слично..Чисто ме занима твое мислење.

vikam deka ne e tocno i deka si pisuva gluposti. redovno go pravi toa de...

normalno 300k se novi i aktuelni ali daleku sme od 11M plus ne se negovi pa sega samo odvlekuva vnimanie od porazot.

ne se nervirajte za toa dovolno e za porazot lol

vikam deka ne e tocno i deka si pisuva gluposti. redovno go pravi toa de...

normalno 300k se novi i aktuelni ali daleku sme od 11M plus ne se negovi pa sega samo odvlekuva vnimanie od porazot.

ne se nervirajte za toa dovolno e za porazot lol
Iste ednas bi te prasal, sto toj stočar, prevarant, kompleksaš ima što nekoj drug go nema osven sto e kuropusač na partijata i O.K ,pa ima nekakvi kvaliteti on da go izvadi negovoto Miravci od govna?

По вчерашната катастрофална игра играчиве веднаш ги започнале подготовките за гостувањето во Финска првата задача кој ќе добие најмногу на блек џек во Луксор на Блаце.

Attachments

• IMG_20260708_233240_730.jpg
    IMG_20260708_233240_730.jpg
    139 KB · Прегледи: 21
Back
На врв Bottom