- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 973
- Поени од реакции
- 4.914
Дете од 7 години да ставиш во напад ист импакт ќе има. Бошњаков е понеспособен и од оној Бонифацио ако го памтиш.Па пишав дека до сега, т.е до вечерва го неам гледано како игра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дете од 7 години да ставиш во напад ист импакт ќе има. Бошњаков е понеспособен и од оној Бонифацио ако го памтиш.Па пишав дека до сега, т.е до вечерва го неам гледано како игра.
Страшна работа со топка не се врза.Дете од 7 години да ставиш во напад ист импакт ќе има. Бошњаков е понеспособен и од оној Бонифацио ако го памтиш.
070257134 ми е мобилниот телефон, јави ми се кога сакаш. Не се кријам во Австралија, во Македонија сум цел живот.sto e be kopilj? sto sakas da pisam, izgubivme i toa e... kapacitetot e toj, igracite se tie, budzetot tolku dozvoluva. ako najdes podobri sponzori kazi, ke te vrzam so tie sto treba i vodi go ti klubot ako ne ebi si mater i bidi blagodaren sto nekoj sepak se zamara. 2 godini plukate a koga se pari u prasanje 1000e nemoze da najdete za klubot. fudbal e skapa igracka.
Автоматски споено мислење:
jas samo vi objasniv sto se slucuvase u pozadina. jas odmana ne sum optimist za nisto povrzano so mkd.
pisuvajte si sto sakate od sega milenko neka vi prenesuva informacii za klubot.
Не е крив он,секој што гледал фудбал, никогаш не би ставил во состав.Јас мислев Омерагиќ хет трик ќе дадеше денес.Многу слабо, ни жешкото не помогна.
Што ти е он крив? Не е он во управата или да ги бирал играчите.

Не пишувај повеќе ништо, биди како нас. Мене ме бодеа со нож во Сингелиќ, комити, и никому ништо. Не умира нешто што не може да се убие. Брани ги тие поините, ти ебам мамата австралиска. Дојди во Скопје прими нож,и биди маж.sto e be kopilj? sto sakas da pisam, izgubivme i toa e... kapacitetot e toj, igracite se tie, budzetot tolku dozvoluva. ako najdes podobri sponzori kazi, ke te vrzam so tie sto treba i vodi go ti klubot ako ne ebi si mater i bidi blagodaren sto nekoj sepak se zamara. 2 godini plukate a koga se pari u prasanje 1000e nemoze da najdete za klubot. fudbal e skapa igracka.
Автоматски споено мислење:
jas samo vi objasniv sto se slucuvase u pozadina. jas odmana ne sum optimist za nisto povrzano so mkd.
pisuvajte si sto sakate od sega milenko neka vi prenesuva informacii za klubot.
Не е он крив, ама не прави слепци, морало така, ние знаеме,не е он крив.Јас мислев Омерагиќ хет трик ќе дадеше денес.Многу слабо, ни жешкото не помогна.
Што ти е он крив? Не е он во управата или да ги бирал играчите.