Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па пишав дека до сега, т.е до вечерва го неам гледано како игра.
Дете од 7 години да ставиш во напад ист импакт ќе има. Бошњаков е понеспособен и од оној Бонифацио ако го памтиш.

Дете од 7 години да ставиш во напад ист импакт ќе има. Бошњаков е понеспособен и од оној Бонифацио ако го памтиш.
Страшна работа со топка не се врза.

sto e be kopilj? sto sakas da pisam, izgubivme i toa e... kapacitetot e toj, igracite se tie, budzetot tolku dozvoluva. ako najdes podobri sponzori kazi, ke te vrzam so tie sto treba i vodi go ti klubot ako ne ebi si mater i bidi blagodaren sto nekoj sepak se zamara. 2 godini plukate a koga se pari u prasanje 1000e nemoze da najdete za klubot. fudbal e skapa igracka.
Автоматски споено мислење:

jas samo vi objasniv sto se slucuvase u pozadina. jas odmana ne sum optimist za nisto povrzano so mkd.

pisuvajte si sto sakate od sega milenko neka vi prenesuva informacii za klubot.
070257134 ми е мобилниот телефон, јави ми се кога сакаш. Не се кријам во Австралија, во Македонија сум цел живот.

Јас мислев Омерагиќ хет трик ќе дадеше денес. :icon_lol: Многу слабо, ни жешкото не помогна. :facepalm:

Што ти е он крив? Не е он во управата или да ги бирал играчите.
Не е крив он,секој што гледал фудбал, никогаш не би ставил во состав.
Пс, омерињо, дојди да се видиме, кај сакаш. Од Сингелиќ сум. Не немаат збрцано шиииииптрире со нож, биди маж.

Последно уредено:
Искрено воопшто не се нарвирам за разултатот, може да се нервира некој што имал некакви очекувања, јас одамна кренав раце од некаков посериозен успех на клубот.

Денес си бев на стадион само поради групата, убаво си се издував, кур ме болеше кој како одиграл на терен, кој кога влегол во игра, кој кога излегол.
Кога си одевме накај дома во кола всушност дознав дека глупакот Босанчиќ само што влегол во игра добил црвен картон, на стадион додека бевме знам дека некој изеде црвен, само веќе губевме и беше јасен крајниот епилог, така да секако беше небитно.

Јебига, дефинитивно е поинтересно соблечен гол да вртиш со маицата додека грми Сара пер ке ти амо, отколку да ги гледаш камењата на терен како не можат да врзат две додавања.:D

Во домашно првенство ќе доминираме наредните години на начин како претходната сезона.
Во Европа нема што да бараме.

На ракомет треба вистинска поддршка за дечките кои навистина знаат што значи црвено - црниот дрес и тие се вистинскиот Вардар за кој сите сме почнале да навиваме.
На фудбал може да одиме само за меѓусебна дружба и да си правиме журки.
Резултати во некои подобри времиња.

Видете менталниов што пишал, бетер од свињата е :pos:

IMG_1107.jpeg

sto e be kopilj? sto sakas da pisam, izgubivme i toa e... kapacitetot e toj, igracite se tie, budzetot tolku dozvoluva. ako najdes podobri sponzori kazi, ke te vrzam so tie sto treba i vodi go ti klubot ako ne ebi si mater i bidi blagodaren sto nekoj sepak se zamara. 2 godini plukate a koga se pari u prasanje 1000e nemoze da najdete za klubot. fudbal e skapa igracka.

jas samo vi objasniv sto se slucuvase u pozadina. jas odmana ne sum optimist za nisto povrzano so mkd.

pisuvajte si sto sakate od sega milenko neka vi prenesuva informacii za klubot.
Не пишувај повеќе ништо, биди како нас. Мене ме бодеа со нож во Сингелиќ, комити, и никому ништо. Не умира нешто што не може да се убие. Брани ги тие поините, ти ебам мамата австралиска. Дојди во Скопје прими нож,и биди маж.

Јас мислев Омерагиќ хет трик ќе дадеше денес. :icon_lol: Многу слабо, ни жешкото не помогна. :facepalm:

Што ти е он крив? Не е он во управата или да ги бирал играчите.
Не е он крив, ама не прави слепци, морало така, ние знаеме,не е он крив.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom