Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
sakaa da go zadrzat mnogu pari bara Bajo, mada mislam deka dokaza deka zasluzuva
da igra i za tolku kolku i da baral

od site koi sakav da dojdat od rabotnicki od lanskiot sostav falat: Pejcic, Demiri i Nedjipi. ne zboram za Trickovski poso fala bogu deka e najdobar igrac vo Makedonija od mladite

Ја лично не сум задоволен што довлечкаа толку играчи од Работнички. Не мора да значи дека ако играле за тој клуб, дека по автоматизам можат да играат и за Вардар. Како пример може да ги посочам: Божиновски, двајцата Срби од одбрана, Јовановиќ, Аксентиев и што ти знам кој друг.

Jovanovic e dobar igrac, srbite ne se losi gi imam gledano koga igrale protiv Vardar... ali Aksentiev, Bardo... ne trebaat tuka, ako veke pravat dobar Vardar treba da donesat uste igraci, mada mislam deka ovie se dovolni za da bideme prvaci, pa za u Liga na sampioni fala bogu ke zemat uste. kako sto kazav ne treba mnogu da sme zadovlni so momentalniot sostav, ne e do tolku nadmoken nad site kako sto izgleda

Со овој состав Вардар реално е надмокен над сите во нашава лига,евентуално Милано нешто да конкурира,но за нешто да направи во европа потребно е уште 3-4 засилувања,а би сакал и другите екипи да се засилат пред се Работнички,и Аксентиев според мене е многу добар играч
Поздрав

veruvaj ne e istiot od Rabotnicki koga gazese vo prvenstvo, falat 5 klucni igraci, a toa ne e malce

Во право си дека фалат тројца клучни играчи,но тука се Положани,Мегленски и Емрулаху,кои можат да ги заменат тие тројца иако според мене сепак тие беа поквалитетни.
За оваа сезона мислам имате добар состав,а за следната за во европа ке треба уште некое засилување,пред се во нападот.
И се надевам оваа сезона ке гледаме далеку поквалитетен фудбал со повеке публика.

Во право си дека фалат тројца клучни играчи,но тука се Положани,Мегленски и Емрулаху,кои можат да ги заменат тие тројца иако според мене сепак тие беа поквалитетни.
За оваа сезона мислам имате добар состав,а за следната за во европа ке треба уште некое засилување,пред се во нападот.
И се надевам оваа сезона ке гледаме далеку поквалитетен фудбал со повеке публика.

kako sto kazav 4ca ne 5, Nedjipi, Demiri, Pejicic, Trickovski... a vo vrska so Emurlahu...hmmmmm.... ne bi rekol deka ke se vklopi vo vakva ekipa.
P.S. IdI Baba e najnovo zasiluvanje na Vardar (poransen clen na Alemanija Ahen i Makabi Tel Aviv, inaku igrac od napadot)

pa top igra ovoj baba idi koga ke dojde tuka vo vardar partal ke pravi nemora da gi dribla ovie u nasa liga samo ke gi pretr4uva
a slusnav neso deka use eden ke dosol od nigeria nekoj

Хахахахаха Вардар изгуби од ОФК Београд и тоа ОФК играле со млади а Вардар со сите сто играле у Работницки и таке лошо, лошо :wink:

Хахахахаха Вардар изгуби од ОФК Београд и тоа ОФК играле со млади а Вардар со сите сто играле у Работницки и таке лошо, лошо :wink:

Не измислувај бе!!! Кај играле со млади ОФК???

ОФК БЕОГРАД - ВАРДАР 2:1 (2:1)

Игралиште од хотел "Швајцарија" на Златибор. Судија: Ненад Џокиќ (Србија). Стрелци: Мишан 31', Жеравица 39' (ОФК), Јанчевски 7' (В).

ОФК БЕОГРАД: Р. Илиќ, Бељиќ, Мрваљевиќ, Лазаревиќ, Волков, Адамовиќ, Мишан, Синчиќ, Касалица, Жеравица, Калуџеровиќ. Уште играа: Шаранов, Миловац, Марковски, И. Илиќ, Миленовиќ, Скопљак, Де Оливеира, Крстичиќ, Миловац, Милиќ, Караџиќ, Јелиќ.

ВАРДАР: Кметовски, Брага, Станишиќ, Ѓошевски, Божиновски, Глигоров, Мегленски, Јовановиќ, Масев, Положани, Јанчевски. Уште играа: Емурлаху, Аксентиев, Петров, Османи, Пеев, Најдовски и Јовановски

Р.Илиќ тој саму и усте неколку овја све се млади изгледа а стрелеч бил Мишан ако е тој добар играч после од 3.лига наша од клуб сто знам ХаХаХа Жеравиџа овој прв пат го слусам и тој е млад некој ама тоа е брат ама сега изгледа усте еден тест со Партизан ау ау ќе биде теско за Вардар Партизан купија добри играчи плус

Абе научи се прво да се изразуваш како што треба, па после ќе праиме муабет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom