Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Мало морген за тоа што Пеев да не е подобар од него случајно а ај молим те биди реален Ѓоко ви беше еден од најдобрите играчи оваа сезона.Ако има некоја информација пишете.:salut:
Пеев е каде каде подобар од него. Не се споредуваат они двајца, а за тоа колку е добар Мојсов допрва ќе видиме. Да не заврши само во Локомотива.

ne sakam da se raspravam so tebe, ama ziti mene ne kazuvaj koj e bolje, poso ovaa sezona bev na 70 % od utakmicite na vardar, taka osven so Renova koga dade evro gol nemase nekoj poseben udel vo timot.
P.S. koga veke tolku zboris deka Peev e kamen, da te potcetam on bese vo onie 6 vardarci sto trebase da odat vo Rabotnicki za Liga na sampini

Далеку од тоа да се расправаме јас си кажувам свое мислење ти свое и нема што повеќе тука.Велиш 6 Вардарци прочитај ги имињат добро на сите и види зошто се земени заради лојалноста кон Вардар што ја кажаа кога дугите штрајкуваа очигледно е тоа а Мојсов е далеку поквалитетн од Пеев вреуј ми го познавам многу добро.

Пеев е каде каде подобар од него. Не се споредуваат они двајца, а за тоа колку е добар Мојсов допрва ќе видиме. Да не заврши само во Локомотива.

Или во странство!Колку е добар се покажа фактот што беше повикан од Достанниќ во тимот на Работнички за лига на шампиони а Пеев е едно исфорсирано дете спред мене Ѓорѓи Мојсов може да му биде доктор по фудбал на него. Немојте да мислете дека сакав да навредам некој но сепак јас мислам вака.:salut:

romanticar, poso si poupaten vo Rabotnicki, dali seuste istite igraci preminuvaat vo Vardar, po denesnata informacija za vleguvanje na Holandska firma vo Rabotnicki?
Со сите ќе се разговара и ќе се денфинира кој сака да си одат , а кои да останат.
Друго ќе ти кажам да се стрпиш бидејќи деновиве се ќе се дознае:wink:

Далеку од тоа да се расправаме јас си кажувам свое мислење ти свое и нема што повеќе тука.Велиш 6 Вардарци прочитај ги имињат добро на сите и види зошто се земени заради лојалноста кон Вардар што ја кажаа кога дугите штрајкуваа очигледно е тоа а Мојсов е далеку поквалитетн од Пеев вреуј ми го познавам многу добро.

Или во странство!Колку е добар се покажа фактот што беше повикан од Достанниќ во тимот на Работнички за лига на шампиони а Пеев е едно исфорсирано дете спред мене Ѓорѓи Мојсов може да му биде доктор по фудбал на него. Немојте да мислете дека сакав да навредам некој но сепак јас мислам вака.:salut:

mislam deka Oli (peev) ne e bas mnogu isforsiran, ne znam dali ti e mojsov drugar, ne e ni bitno, nego go donese Capar zaedno so Dimce Ristevski od bitola, jas pak se znam licno so Peev i go znam kako igrac poso do pred 5 godini bevme zaedno vo ekipa vo mladinskite skoli na Vardar (otidov vo offtopici). ne navreduvas nikoj fala bogu sekoj ima pravo da si kaze svoe mislenje:salut:

I peev i mojsov ostanaa u Vardar. A izgleda rabotnicki ke ja odbijat pomosta od VARDAR za liga na sampioni i ke si igrale so noviot sostav koj ke im go sosiel holangjanecot. Kako i da e samo KUROV mozat da go pusat od idna sezona. VARDAR se vraka na vrvot vo narednava godina so poddrskata od celo SKOPJE!
EDEN E VARDAR!

I peev i mojsov ostanaa u Vardar. A izgleda rabotnicki ke ja odbijat pomosta od VARDAR za liga na sampioni i ke si igrale so noviot sostav koj ke im go sosiel holangjanecot. Kako i da e samo KUROV mozat da go pusat od idna sezona. VARDAR se vraka na vrvot vo narednava godina so poddrskata od celo SKOPJE!
EDEN E VARDAR!

Мојсов се премисли и одби да остане во Вардар. Управата му дозволи да си оди, секако откако ќе плати оштета. Нема веќе за џабе да ни земаат играчи.

Normalno deka ke odbiat pomos od Vardar, ako treba i 2ra liga da ispadneme ama da nemame nikakva dodirna tocka so noviot vardar

Normalno deka ke odbiat pomos od Vardar, ako treba i 2ra liga da ispadneme ama da nemame nikakva dodirna tocka so noviot vardar

Многу си ги дигнавте акцииве овие изминати неколку години.Сеуште не сте свесни што значи Вардар во Македонија.И да останеше кометал во работнички и уште 15 години да доминиравте во оваа наша никаква лига пак немаше да го достигнете тоа што е Вардар кај нас.РЕАЛНО НЕЛИ?

Добро бе сакаш да не убедиш нешто нас со ова што е Вардар во Македонија???
А ти знаеш ли што е Работнички и за неговата крвава историја??
Никој не знае туку само се збори и пцуе :nenene:

Добро бе сакаш да не убедиш нешто нас со ова што е Вардар во Македонија???

Историјата на Работнички ги интересира едвај 200 луѓе и затоа е смешно било што да се кажува. Убаво спомна Критичар, ептен летнавте во облаци во последно време така да сега и тоа како ќе се спуштите на земја.

Добро бе сакаш да не убедиш нешто нассо ова што е Вардар во Македонија???

Што можам да ве убедам ? Да престанете да навивате за работнички ?
Тоа може само сами да се убедите.
Од кај знаеш дека ја незнам за неговата историја и само зборам ? Смешно е да ја споредуваш историјата на работнички и оваа на Вардар.
Работнички да беше нешто значајно во Македонија трифун немаже да се откаже и да премине во Вардар.

Епа гледаш.
Мене ми е многу позначајна онаа историја на Работнички од онаа на Вардар.
Не сакам да кажувам за Вардар и како бил формиран и зошто сите вие навивате за него, односно зошто старите ваши ве научиле заради таа југословенска титула , но верувај дека Работнички за да преживеел се воделе борби бидејќи не бил пожелен клуб во тогашната Југославија зошто не бил комунистички, додека ...

Сепак секој си има свое мислење за неговиот клуб и секој си има свое значење за историјата за клубот за кого навива само немој да викаш дека сме летнале во облаци затоа што јас и Центарец си бевме на стадион и кога Работнички се бореше за опстанок,кога зема двојна круна, а и повторно кога ќе се бори за титула( ќе видите утре евентуално задутре за што се работи) .

Епа гледаш.
Мене ми е многу позначајна онаа историја на Работнички од онаа на Вардар.
Не сакам да кажувам за Вардар и како бил формиран и зошто сите вие навивате за него, односно зошто старите ваши ве научиле заради таа југословенска титула , но верувај дека Работнички за да преживеел се воделе борби бидејќи не бил пожелен клуб во тогашната Југославија зошто не бил комунистички, додека ...

Сепак секој си има свое мислење за неговиот клуб и секој си има свое значење за историјата за клубот за кого навива само немој да викаш дека сме летнале во облаци затоа што јас и Центарец си бевме на стадион и кога Работнички се бореше за опстанок,кога зема двојна круна, а и повторно кога ќе се бори за титула( ќе видите утре евентуално задутре за што се работи) .

smesno e da sporeduvas nebo i zemja, odnosno Vardar i Rabotnicki. koga ke se spomene klub od Makedonija site prvo pomisluvaat na Vardar, a toa sto ti vikas deka poradi toa sto site ve mrazele deka ne ste bile komunisticki nastroeni... dobro ponekad koga ke ti gi vidam postovite i jasno mi e zasto mislis taka, se kladam deka ides na stadion od pred 4 godini, sto sakas kazi ne mozes nikoj ovde da ubedis, ne samo ti tuku site vie 13 dusi sto ste vo romanticari (ako voopsto moze da se smeta deka spagate vo grupata na navivaci)
P.S. ne znam dali bese na utakmicata Vardar -Rabotnicki pred 1 godina, navivacite na Vardar imaa izvadeno eden prefekten transparent:
IZVINI RABOTNICKI, AMA SKOPJE NAVIVA ZA VARDAR

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom