Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не се битни пријателскиве и со деца нека играл ОФК, ова е само почеток на почетокот на новиот Вардар.
Битно е тоа дека почнува нова ера во македонскиот фудбал. Полни срца за сите што можат да осетат што значи името Вардар и фрустрации за тие што неможат и што никогаш нема да можат.

Хахахахаха Вардар изгуби од ОФК Београд и тоа ОФК играле со млади а Вардар со сите сто играле у Работницки и таке лошо, лошо :wink:

zanci na forumov ima takvi debili sto postiraat samo kolku da kazat nesto, pa samo maloumnik moze da smee sto izgubila edna ekipa na prijatelski natprevar i toa PRV NATRPEVAR im e na site. i uste edna rabota, od kaj znaes ti dali se mladinci, eve od site igraci na OFK ja go znam golmanot i toj e vtor golman vo A-reprezentacijata na Srbija. samo gi svakam kompleksite koj gi ima sekoj koj sto e protiv Vardar. Konecno se vrakame onamu kade sto i pripagame - NA VRVOT

Колко за информација сеуште не се пристигнати овие 2 шо требаше да дојдат во вардар.Овој иди баба и другиот.Од сигурни извори :)

Колко за информација сеуште не се пристигнати овие 2 шо требаше да дојдат во вардар.Овој иди баба и другиот.Од сигурни извори :)

Е, добро де. Тие и онака треба одреден период да бидат на проба.

Шо бе, Мегле(нски) го зедовте?:pos2:
Абе ај не заебавајте... Ако е за резерва арно, ама ако е за прв тим нишо не прајте...

treba malce povekje da citas ili da se interesiras ako sakas da postiras protiv Vardar. nivnoto promoviranje bese navremeno odlozeno od X pricini

Шо бе, Мегле(нски) го зедовте?:pos2:
Абе ај не заебавајте... Ако е за резерва арно, ама ако е за прв тим нишо не прајте...

e dobro de cekaj sea tek najdoa dobar sponzor so sakas ti lampard da go zemat?

treba malce povekje da citas ili da se interesiras ako sakas da postiras protiv Vardar. nivnoto promoviranje bese navremeno odlozeno od X pricini

Арно де колко да ве информирам а изгледа нема ни да дојдат во вардар тие.

taka e Gesovski potpisa za Milano, ali i ja mislam deka e drvo, ne ni treba. inaku okolu zasiluvanjata muabetot, sea ke se napravi ekipa kolku da se osvoi sampionskata titula, pa dokolku istata se osvoi ke se pravi tim za vo Liga na sampioni

Така мислам и јас со овој состав Вардар би требало да ја освои лигата,а после за во европа ке треба уште некое засилување,а и овој тим да се задржи,а инаку слушнав дека некои од играчите што играа оваа сезона во Вардар ке иделе во Победа.
Мислам дека Савич,Перендија и Јорде.Дали некој има информации за ов?.Поздрав

ne se znae uste zatoa sto ne se znae kolkav ke bide delot sto ke go finansira Braco, da ve potcetam najavi deka ke bide daleku pomalku od ona sto bese vo Vardar (pa sega vie videte kolku e toa, mada mislam deka ne treba da se preracunuva, ke ispadnete vo minus)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom