DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.941
- Поени од реакции
- 5.914
Баш сега да го видам Коки.
Само он да не се појави во Вардар...
Командант КОКИ :kesa::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш сега да го видам Коки.
Само он да не се појави во Вардар...
Не е уште во апс? Што стана со човекот?

Nope... си пие кафенце кај мене у маало, 5 дена после апсењето. Се` тоа беше само медиумска фарса. Зошто рејтингот беше до небо и зошо ќе ги глеаме пак 4 години истите глумци?![]()

se salam, i ja mislam deka e mediumska fama samo (ova bese off topik). nego daj nekoj poblizok do upravata da kaze za novata garnitura na vardar kako i sto ke bide so igracite od rabotnicki, dali ke ima preminuvanje vo vardar?За играчите уште ништо не се знае.Најверојатно ќе бидат во работнички некој период (за кфалификацииве) па после ќе се преселат во Вардар.Све ова е изводливо затоа што играчите имаат потпишано договори со фирма (кометал) а не со клубот.
Не може да имаат договор со фирма а не со клубот. Што они потпишуваат за земање плата е едно, ама не може да играат за клуб ако немаат потпишано договор. Играчите имаат потпишано со Работнички, и тој договор ќе мора да биде раскинат за да дојдат во Вардар. Правно, тоа мора да се случи, реално, Трифун си ја знае работата кој кај ќе игра...
А ќе се повлече ли Трифун од Работнички? Или на некој начин ќе биде и таму присутен како финансиер?