Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Наредна утакмица се иде сигурно :olee: засега пријавени,ја и Виктор гг...останатите ве чекам...ајде малку на стадион :je:

Тарибо Вест и Џеј Џеј Окоча, од каде па тие пензионери, ќе се праиме ко Олимпијакос, изнакупија еден куп пензионери, али ако добро е ради атракција, мада не верувам ни 2 % од тој муабет.

Едно прашање што го слушнав денес на факултет .. дали е вистина дека Орце обекал дека ке ги донесе Тарибо Вест и ЏЕЈ ЏЕЈ ОКОЧА во Вардар ???? Мене ми изгледа смешно . но ме убедуваа во тоа фудбалери од младинската школа на пелистер ...
:pos2::pos2: И Теди Шерингам и Џими Флој Хазелбенк.:uvo:

Ја мислам и Пол Гаскоњ да го ангажираат... па може спонзор на Вардар ке му биде Џек Даниелс!

Па може и Матеус да придобиеме на искуство.:pos2: :pos2:

Vardar zadutre igra rakomet so METALURG!
NEMOJTE DA ZABORAVITE DA DOJDETE!
Inace del od igracive ne igraat ubavo posto se lugje na Braco, a DOJCINOVSKI e odlicen trener!

Pak izgubivme:(
Bese li nekoj na rakomet!
Dadovme odlicna poddrska eve i posle dva dena uste sum zaripnat!:)
TOA BESE NAVIVANJE OD SRCE ZA VARDAR!

Али судијата Ѓорѓи Начевски треба да го јаде дебело, ама сите знаеме кој му е татко. Кај се видело судија прв да удри тренер или играч?

Ke go nacekame negde. Mamata ke mu ja ebeme. Picka mu materna negova!

Пичко ќорава.....
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]Денес натпреварот беше вистинско дерби. Можеби не толку од навивачки аспект затоа што ги немаше спротивните навивачи. Како што беше договорено се собравме во 16:00 пред "Жабар" ..... Како и обично се консумираше во голема количина алкохол и се загревавме со пеење навивачки песни. На натпреварот присуствуваа во огромен број A.C.A.B ( обичните џандари а особено желките). Трибината каде што бевме ние беше преполна. Навивачи бевме повеќе од 500. Како што кажав не дојдоа Пирати, но имаше поединци на спротивната трибина. Знаејќи дека беа опколени со полиција, па во текот на натпреварот провоцираа. Навивањето беше одлично во текот на сите 90 минути. Покрај одличното навивање имавме и две одлични кореографии т.е покривни знамиња.Првото беше грчкото знаме со македонските бои ( лево што се наоѓа на сајтов) , а второто знаме беше со боите на Вардар. Додека беше кренато првото знаме пеевме песни за Македонија и не поддржа цела сала. Натпреварот заврши нерешено. Главен виновник за овој резултат беше судијата. Со неговото судење многу го оштети Вардар, при што скандиравме "пичко ќорава". Инцидентот се случи кога му додели црвен картон на Вујо за без причина. Нормално Вујо го навредуваше при што судијава го турна. Вујо - човекот со големо срце стана да му возврати при што беше спречен од обезбедувањето и од полицијата. Тогаш настана неколку минутен прекин каде што учествуваа и играчите. Ние се обидовме да влеземе во терен меѓутоа бевме спречени од огромниот број на желките. Вујо натпреварот го доврши на нашата трибина заедно со нас, при што многу пати беше поздравуван од наша страна, и се докажа дека е човек со големо срце и дека е доследен да биде предводник на црвено-црната боја. Слободно можам да кажам дека останатите македонски навивачки групи може да ни завидуваат.

fuck_greece.jpg

EDEN E VARDAR, ajde u nedela site na gradski!
[/FONT]

Ajde tepajte gi tie seljacite vo nedela ne mozam da gi gledam se nakotija vo prvata liga.

vardar renova 3-1 dobra bi rekol solidna igra na vardar okolu 1000 gledaci od koj moze pola sipci pcuenje kolku sakas ama na kraj se dobro izleze sega se e vo racete na vardar pobedi 2 protiv pobeda i pelister mu go nosat treto mesto no samo ako mak.gp ne go osvoi kupot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom